Kurier Szafarski

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Forum mi³o¶ników muzyki Fryderyka Chopina

Strony: 1 [2]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pro¶ba o pomoc i og³oszenia ró¿ne  (Przeczytany 5664 razy)
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 2767

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #15 : Wrzesieñ 06, 2011, 09:21:57 »

Wiele lat temu zaprojektowa³em i wykona³em swoj± prywatn± witrynê internetow± korzystajac z mej skromnej wiedzy nt. tworzenia stron pod HTML. Dzisiaj jest ona mocno leciwa. Brakuje jej statystyk, komentarzy i jakie¶ estetycznej szaty graficznej. Samemu nie mam dalej ochoty (ani zreszt± umiejêtno¶ci) robiæ za projektanta.

Mam wiêc do was pytanie: czy kto¶ mo¿e by³by zainteresowany "podrasowaniem"/przeprojektowaniem tej mojej prywatnej witryny, od¶wie¿eniem jej, wprowadzenie do niej zmian tak, aby nabra³a wspólczesnego szlifu?
Oczywiscie, by³oby to zlecenie z mojej strony p³atne (w razie potrzeby rozliczone na podtswie stosownej Umowy)

Pytasz mnie, jak gra³ ów pianista? W jego grze by³o co¶ ludzkiego: pomyli³ siê...
http://www.youtube.com/watch?v=ZB0qeG_SCZM
xbw
Ekspert

Wiadomo¶ci: 3110

« Odpowiedz #16 : Wrzesieñ 23, 2011, 15:07:56 »

Mój znajomy ma do sprzedania urocz± dzia³eczkê w obrêbie ogródków dzia³kowych na Bia³o³êce w Warszawie. Na dzia³ce znajduje siê sympatyczny domek drewniany, jest pr±d, woda, WC, prysznic. Na upartego mo¿na mieszkaæ ca³y rok, a ju¿ na pewno za¿ywaæ k±pieli s³onecznych i regenerowaæ siê w sezonie wiosenno-letnio-jesiennym. Wielokrotnie korzysta³am i mogê ¶mia³o poleciæ
kozio³
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #17 : Wrzesieñ 23, 2011, 17:46:03 »

Beatko, a jaka jest cena wywo³awcza posiad³o¶ci..??
kozio³
Ekspert

« Odpowiedz #18 : Wrzesieñ 23, 2011, 17:47:38 »

sorki - nieruchomo¶ci gruntowej..
xbw
Ekspert

« Odpowiedz #19 : Wrzesieñ 23, 2011, 18:02:20 »

Cena dzia³eczki z domkiem, w peryferyjnej dzielnicy Warszawy, zlokalizowanej na terenie ogródków dzia³kowych wyj¶ciowo wynosi 20 tys z³, li i jedynie, oczywi¶cie do negocjacji Niestety nie jest to nieruchomo¶æ, nie nabywa siê prawa w³asno¶ci gruntu, jedynie prawo do wy³±cznego u¿ytkowania. No i nie mo¿na siê tam zameldowaæ.
kozio³
Ekspert

« Odpowiedz #20 : Wrzesieñ 23, 2011, 18:20:25 »

Tak sie tylko Beatko zapyta³em z czystej ciekawo¶ci, ale nie jest to wygórowana cena, w dodatku mo¿na jeszcze zbiæ..Troche jednak jest tych pare kilometrów, poza tym niemo¿no¶æ meldunku, prawo do wy³±cznego u¿ytkowania - z tym s³abo...
xbw
Ekspert

« Odpowiedz #21 : Wrzesieñ 23, 2011, 18:37:16 »

Zdjêcia dzia³eczki prze¶lê zainteresowanym.
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

black-for twistedgamers silverstar countrylife mini-land