Ju¿ od dwóch dni zastanawiam siê, czy zrobiÌ to czy nie. Jednak zdecydowa³am siê prze³amaÌ swoj¹ nieœmia³oœÌ i wy³uszczam co nastêpuje:
Rozpoczê³am siê nowa edycja corocznego, ogólnopolskiego konkursu Blog Roku. Konkurs cieszy siê coraz wiêksz¹ popularnoœci¹. "Instytucja" samego blogu jest dyskusyjna, ale myœlê sobie, ¿e, w wielu wypadkach, taka forma czytania jest lepsza od ¿adnej, a w dobie komputerów, ³atwiej zachêciÌ do czytania wirtualnych ksi¹¿ek. Skorzysta³am z okazji, aby zaprezentowaÌ mojego bloga w kategorii Kultura. Ku mojej uciesze, nie jest on ostatni.
ProÂśba moja jest taka, abyÂście, jeÂśli taka wola, wsparli mnie swoimi gÂłosami.
Rzecz polega na tym, Âże wysyÂła siĂŞ tylko jeden sms z jednego telefonu.
Oœmielam siê Was o to prosiÌ, a swoj¹ proœbê wspieram tym, ¿e promuje nasze forum z ca³ej si³y. Na blogu s¹ sta³e linki do forum. Zwa¿ywszy na zauwa¿alne zwiêkszenie odwiedzalnoœci mojej strony, samo uczestnictwo w konkursie jest ju¿ dla mnie sukcesem, a dla forum jak¹œ korzyœci¹

.
ProszĂŞ wiĂŞc o gÂłos, a dochĂłd z sms-Ăłw przeznaczony jest na turnusy rehabilitacyjne dla osĂłb niepeÂłnosprawnych.
na nr 7122 sms o treÂści E00020
koszt 1,23 brutto