Kurier Szafarski

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Forum mi³o¶ników muzyki Fryderyka Chopina

Strony: 1 ... 12 13 [14] 15   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 1. Zjazd Forumowiczów  (Przeczytany 35900 razy)
Gogu¶
Ekspert

Wiadomo¶ci: 835

« Odpowiedz #195 : Sierpieñ 08, 2011, 20:16:22 »

P.S. Jeszcze raz, wielkie podziêkowania dla nieocenionego Piotra, wspania³ego m³odego Cz³owieka.

Proszê przestaæ, bo poczerwienieje.
su³ek
Ekspert

Wiadomo¶ci: 647

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #196 : Sierpieñ 08, 2011, 22:43:21 »

Piotrze, pos³ucha³em sobie na yt Twojej dyskusji z Prezesem NBP. M±dry z Ciebie facet i chyba przysz³o¶æ przed Tob±

ewa578
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1471

Ewa

« Odpowiedz #197 : Sierpieñ 09, 2011, 10:11:36 »

Na jednym z naszych pokoncertowych spotkañ pad³a interesuj±ca propozycja kolejnego zjazdu w Warszawie. Celem g³ównym by³oby zwiedzanie muzeum Fryderyka, a potem ew. jaki¶ koncert. Co Wy na to?
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #198 : Sierpieñ 09, 2011, 12:31:55 »

Warszawa to ciekawa propozycja. Pamiêtam, jak du¿o osób wspomina³o, ¿e do Dusznik im daleko. Niemniej jednak uwa¿am, ¿e to idealne miejsce z bardzo prozaicznego powodu - w sezonie wakacyjnym, czyli w czasie kiedy wiekszo¶æ z nas mo¿e pozwoliæ sobie na wyjazdy, jest to jedyny taki zak±tek, gdzie mo¿emy uczestniczyæ w tylu muzycznych imprezach.

Na miejscu us³ysza³em tyle deklaracji przyjazdu w przysz³ym roku, ¿e mo¿na ju¿ mówiæ o organizacji kolejnego zjazdu w tym samym miejscu.

Warszawa to ciekawa propozycja np. na d³ugi weekend majowy - trzeba tylko sprawdziæ, czy czynne jest muzeum Chopina i jakiego koncertu mo¿emy wys³uchaæ. W przysz³ym roku weekend majowy zaczyna siê we wtorek a koñczy w czwartek co przy "dobrych wiatrach" oznaczaæ mo¿e nawet tydzieñ wolnego.

Mo¿e Beata i Janusz zaproponuj± co¶ ciekawego?
Bodek1
Ekspert

Wiadomo¶ci: 576

« Odpowiedz #199 : Sierpieñ 09, 2011, 12:36:37 »

Na jednym z naszych pokoncertowych spotkañ pad³a interesuj±ca propozycja kolejnego zjazdu w Warszawie. Celem g³ównym by³oby zwiedzanie muzeum Fryderyka, a potem ew. jaki¶ koncert. Co Wy na to?
Ja jestem za takim spotkaniem we wrze¶niu (mam urlop) - je¶li nie w Warszawie to mo¿e ¯elazowa Wola, Szafarnia...
TeresaGrob
Ekspert

Wiadomo¶ci: 2621

« Odpowiedz #200 : Sierpieñ 09, 2011, 12:56:52 »

To mo¿e Antonin???15-18 wrzesieñ:
Olejniczak, Trifonov, Koziak, Dan Tai Son. Tylko gdzie ten Antonin?

Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #201 : Sierpieñ 09, 2011, 12:58:36 »

Ja niestety we wrze¶niu nie dam rady. Ale ¶mia³o, mo¿ecie organizowaæ spotkanie, my¶lê, ¿e jest szansa na du¿± frekwencje.
kati
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 386

« Odpowiedz #202 : Sierpieñ 09, 2011, 17:03:38 »

To mo¿e Antonin???15-18 wrzesieñ:
Olejniczak, Trifonov, Koziak, Dan Tai Son. Tylko gdzie ten Antonin?

Tereniu, Antonin akurat jest bardzo blisko Wroc³awia, tzn. prawie,
 bo tak naprawdê nieopodal Kalisza i Ostrowa Wlkp. By³am tam pierwszy raz przez przypadek 2 lata temu i absolutnie zauroczy³o mnie to miejsce. A jak piêknie jest w Pa³acyku My¶liwskim... Wymarzone miejsce na koncerty...W wolnym czasie wrzucê zdjêcia stamt±d na fejsa
su³ek
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #203 : Sierpieñ 09, 2011, 23:34:39 »

Ewuniu, mo¿emy spotkaæ siê w Warszawie. Chocia¿ Piotr ma chyba racjê, ¿e z racji tego magicznego miejsca jakim s± Duszniki mo¿e powtórzmy nasze spotkanie w³asnie tam. Ja ju¿ zapomnia³em o trudach podró¿y i bez problemu przyjadê do Dusznik. Ale poddam siê woli wiêkszo¶ci. Je¶li zdecydujemy, ¿e Warszawa czy ¯elazowa Wola to niech tak bêdzie.

Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #204 : Sierpieñ 09, 2011, 23:48:38 »

Ewuniu, mo¿emy spotkaæ siê w Warszawie. Chocia¿ Piotr ma chyba racjê, ¿e z racji tego magicznego miejsca jakim s± Duszniki mo¿e powtórzmy nasze spotkanie w³asnie tam. Ja ju¿ zapomnia³em o trudach podró¿y i bez problemu przyjadê do Dusznik. Ale poddam siê woli wiêkszo¶ci. Je¶li zdecydujemy, ¿e Warszawa czy ¯elazowa Wola to niech tak bêdzie.

Powiedzmy sobie szczerze, w sezonie wakacyjnym czyli w okresie w którym kazdy z nas bedzie móg³ pozwoliæ sobie na urlop, Duszniki to jedyne miejsce w którym mo¿emy us³yszeæ tylu wspania³ych wykonawców, odpocz±æ i zorganizowaæ spotkanie, któe bêdzie trwa³o d³u¿ej ni¿ weekend. Warszawa to, owszem, ciekawe miejsce, ale w takim okresie mo¿emy liczyæ na jeden koncert w niedzielê - w dodatku bêdziemy musieli wybieraæ czy bêd± to £azienki czy ¯elazowa Wola - filharmonia jest w tym czasie nieczynna.

Tak jak to by³o przy okazji tegorocznego zjazdu, w razie problemów z dojazdem s³u¿ê transportem z Wroc³awia.

Po weekendzie za³o¿e nowy w±tek pt "2. Zjazd forumowiczów" i rozpoczniemy dyskusjê na ten temat po to, ¿eby ka¿dy zainteresowany móg³ siê do spotkania przygotowaæ z odpowiednim wyprzedzeniem.

su³ek
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #205 : Sierpieñ 09, 2011, 23:56:52 »

a ja Piotrze wróci³em do¶æ pó¼no z pracy i s³ucham sobie chyba juz 10-ty raz konkursowego wykonania Poloneza Fantazji naszej ulubionej Julianny. Chyba wiesz jakie prze¿ywam rozterki, ¿e nie dane mi by³o pos³uchaæ jej w Dusznikach. Jeszcze raz dziêki za dobre chêci nagrania jej interpretacji tego dzie³a. Uwa¿am, ¿e kiedy¶ je jednak dopadnê.

Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #206 : Sierpieñ 10, 2011, 00:03:46 »

S³awku, wszyscy liczymy na to, ¿e dwójka pokusi siê jednak o transmisjê koncertu Awdeewej. W³a¶nie przes³uchuje moje nagranie i naprawdê nie da siê tego s³uchaæ, gdyby chocia¿ mo¿na by³o us³yszeæ koncepcjê tego wykonania a tak s³yszê jedynie przeplataj±ce siê wzajemnie zak³ócenia i ciszê.
su³ek
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #207 : Sierpieñ 10, 2011, 00:08:42 »

tez na to liczê. Mo¿e uka¿e siê tak¿e p³ytka

xbw
Ekspert

Wiadomo¶ci: 3110

« Odpowiedz #208 : Sierpieñ 15, 2011, 12:31:12 »

A jutro do Warszawy przyjedzie Melisa! W³a¶nie dzwoni³a, wiêc emocje spotkaniowe jeszcze trochê potrwaj± 

Melisa kupuje karnet i przyje¿d¿a za rok na festiwal w Dusznikach, kto nastêpny?
ewa578
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1471

Ewa

« Odpowiedz #209 : Sierpieñ 15, 2011, 12:33:03 »

Rzucam palenie i odk³adam na ten WIELKI TYDZIEÑ!!!! Chichot
Strony: 1 ... 12 13 [14] 15   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

animilkowo black-for neder-live silverstar countrylife