Kurier Szafarski

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum miÂłoÂśnikĂłw muzyki Fryderyka Chopina

Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 15   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 1. Zjazd ForumowiczĂłw  (Przeczytany 38507 razy)
GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #30 : Styczeń 25, 2011, 23:53:04 »

Bilety chcieliœmy rezerwowaÌ grupowo. Mo¿na je rezerwowaÌ dopiero od pierwszego kwietnia jednak bêd¹c w Dusznikach spróbuje dowiedzieÌ siê, czy nie da siê jakoœ obejœÌ tego terminu - zw³aszcza dla wiêkszej grupy. Co do noclegu - po powrocie powiem co ciekawego znalaz³em i bêdziemy siê jakoœ organizowaÌ.
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert

Asia

« Odpowiedz #31 : Styczeń 26, 2011, 00:56:53 »

Co do noclegów - trzeba pamiêtaÌ, ¿e grupa siê potem podzieli - czêœÌ bêdzie mia³a karnety i zostanie do koùca, albo po prostu jeden-dwa dni d³u¿ej, na któryœ jeszcze koncert - w koùcu tam same pere³ki:) Te¿ jakoœ to by trzeba przedtem poustalaÌ.
Ja chyba bĂŞdĂŞ siĂŞ trzymaĂŚ Beaty:) Obie mamy karnety i o ile pamiĂŞtam, ona deklarowaÂła, Âże nie pali Chichot
GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #32 : Styczeń 26, 2011, 01:04:08 »

W takim razie usi¹dê i zrobiê jakiœ nasz formularz zamówienia, tak, ¿eby o pó³nocy pierwszego kwietnia wys³aÌ zamówienie i ¿eby zawiera³o ono bilety dla wszystkich na wszystkie imprezy na które dane osoby chc¹ siê udaÌ. Co do noclegu pozostaje taka sama kwestia, no chyba, ¿e to pozostawimy jako kwestiê indywidualn¹ i jedynie bêdziemy spotykaÌ siê w okreœlonej knajpce/kawiarni przed lub po koncercie.
xbw
Ekspert

« Odpowiedz #33 : Styczeń 26, 2011, 01:04:19 »

Dojazd z Warszawy prosty, autokarowy, bezpoÂśredni:

08:15 - Warszawa Dworzec Zachodni -18:15 - Duszniki Z.E.M.
09:00 - Duszniki Z.E.M. - 19:05 - Warszawa Dworzec Zachodni

http://www.pksbilety.pl/search/routeinfo/73355/73372
http://www.pksbilety.pl/search/routeinfo/73393/73411
xbw
Ekspert

« Odpowiedz #34 : Styczeń 26, 2011, 01:06:15 »

No pewnie, Âże nie palĂŞ
GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #35 : Luty 06, 2011, 15:05:33 »

Za tydzieĂą ruszam do LÂądka wiĂŞc zrobiÂłem maÂłe podusmowanie dotyczÂące noclegĂłw

Aleksais i xbw zamawiajÂą wspĂłlny pokĂłj 2 osobowy i majÂą karnety
Monika chciaÂła zabraĂŚ osoby towarzyszÂące - pytanie na jak dÂługo i ile osĂłb (no chyba, Âże zaÂłatwiasz nocleg indywidualnie)
Janusz ma juÂż wszystko zaÂłatwione.
Pozostali to: Anielik, Ewa, Tycjan, SuÂłek i ja - prawdopodobnie wszyscy jadÂą tylko na weekend.

Czyli przyjmujÂąc Âże osoby z ostatniego punktu podzielimy wg pÂłci potrzebujemy 2-ki i 3-ki na weekend, 2-ki dla Aleksais i Beaty na caÂły festiwal i pokoju dla Moniki.

JeÂżeli chodzi o bilety, to rozumiem, Âże podtrzymujemy program z 3 koncertami - Wunder (piÂątek), Awdeewa (niedziela) i Geniuszas (poniedziaÂłek 16:00). Wg moich ustaleĂą potrzebujemy 6 kompletĂłw biletĂłw + bilety dla osĂłb towarzyszÂących Moniki.

suÂłek
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #36 : Luty 06, 2011, 22:48:36 »

Gogusiu. Jeœli chodzi o mnie, to zauczestniczê w koncercie Wundera i Awdiejewej. Na Geniuszasa nie zostanê. Wielkie dziêki, ¿e zaj¹³eœ siê organizacj¹.

ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #37 : Luty 07, 2011, 00:40:05 »

JeÂśli chodzi o mnie, wszystko siĂŞ zgadza. DziĂŞkujĂŞ Ci.
Monika_Aleksandra
Monika
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #38 : Luty 07, 2011, 20:16:36 »

Gogusiu nie przesadzaj z tymi osobami towarzyszÂącymi, tylko jedna . JeÂśli bĂŞdziesz tak dobry, Âże nas wyrĂŞczysz, to ja poproszĂŞ tylko atrakcje weekendowe.
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert

Asia

« Odpowiedz #39 : Luty 07, 2011, 22:11:06 »

ChciaÂłabym zwrĂłciĂŚ WaszÂą uwagĂŞ na koncert sobotni Denisa KoÂżuchina. ChÂłopak wygraÂł w Brukseli (pobiÂł Jewgienija;)) - chyba nie tylko dlatego, Âże t e Âż  uczyÂł siĂŞ w Lake Como;)))). W kaÂżdym razie na mĂłj gust gra bardzo dobrze.   
Tutaj sÂą namiary na jego granie.
http://www.arcadiamusica.com/kozhukhin.html
Music i Videos na dole po prawej - nie wszystko dziaÂła, ale fragmenciki kameralnego Chopina brzmiÂą sympatycznie
GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #40 : Luty 12, 2011, 20:42:20 »

Jestem ju¿ w L¹dku, w tygodniu zamierzam pojechaÌ do Dusznik, chcia³bym wst¹piÌ do biura festiwalu - byÌ mo¿e uda mi siê za³atwiÌ jakieœ szczególne warunki rezerwacji ... czas pokarze. Rozejrzê siê po miejscach noclegowych, zastanawia³em siê tylko jaka cena za dobê wchodzi³aby w grê ... szczerzê mówi¹c myœlê o cenie maksymalnej w okolicach 120 z³ ale oczywiœcie muszê siê w tej kwestii z Wami skonsultowaÌ. Od razu mówiê, ¿e jest to kwota rzucona z kapelusza, wiêcej szczegó³ów bêdê móg³ podaÌ po rozeznaniu w Dusznikach, z drugiej jednak strony chcia³bym mniej wiêcej wiedzieÌ z jakiego przedzia³u cenowego mam szukaÌ noclegu.
ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #41 : Luty 12, 2011, 21:34:38 »

JeÂśli chodzi o mnie , myÂślĂŞ, ze 70 -80 zÂł byÂłoby optymalnie.No chyba, ze w trakcie festiwalu takie ceny sÂą niemoÂżliwe!
GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #42 : Luty 12, 2011, 21:39:51 »

OczywiÂście, przecieÂż nie bĂŞdĂŞ szukaĂŚ nie wiadomo jak ekskluzywnych hoteli. Chodzi tylko o przetrwanie kilku nocy. OczywiÂście szukam czegoÂś bez wyÂżywienia, ewentualnie jedynie ze Âśniadaniem, myÂślĂŞ, Âże to rozwiÂązanie optymalnie pod wzglĂŞdem nie tylko gustĂłw kulinarnych, ale przede wszystkim napiĂŞtego programu wizyty.
ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #43 : Luty 12, 2011, 21:55:43 »

Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert

Asia

« Odpowiedz #44 : Luty 12, 2011, 22:34:19 »

Piotr, ja siĂŞ trzymam tego Grunwaldu. Tam sÂą pokoje po 30-35 od osoby i to jest zasadniczo wszystko, na co mnie staĂŚ:)
Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 15   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

paktprzyjazni kalinowatyper countrylife neder-live black-for