Kurier Szafarski

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Forum mi³o¶ników muzyki Fryderyka Chopina

Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 15   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 1. Zjazd Forumowiczów  (Przeczytany 35851 razy)
Gogu¶
Ekspert

Wiadomo¶ci: 835

« Odpowiedz #30 : Styczeñ 25, 2011, 23:53:04 »

Bilety chcieli¶my rezerwowaæ grupowo. Mo¿na je rezerwowaæ dopiero od pierwszego kwietnia jednak bêd±c w Dusznikach spróbuje dowiedzieæ siê, czy nie da siê jako¶ obej¶æ tego terminu - zw³aszcza dla wiêkszej grupy. Co do noclegu - po powrocie powiem co ciekawego znalaz³em i bêdziemy siê jako¶ organizowaæ.
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 3011

Asia

« Odpowiedz #31 : Styczeñ 26, 2011, 00:56:53 »

Co do noclegów - trzeba pamiêtaæ, ¿e grupa siê potem podzieli - czê¶æ bêdzie mia³a karnety i zostanie do koñca, albo po prostu jeden-dwa dni d³u¿ej, na który¶ jeszcze koncert - w koñcu tam same pere³ki:) Te¿ jako¶ to by trzeba przedtem poustalaæ.
Ja chyba bêdê siê trzymaæ Beaty:) Obie mamy karnety i o ile pamiêtam, ona deklarowa³a, ¿e nie pali Chichot
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #32 : Styczeñ 26, 2011, 01:04:08 »

W takim razie usi±dê i zrobiê jaki¶ nasz formularz zamówienia, tak, ¿eby o pó³nocy pierwszego kwietnia wys³aæ zamówienie i ¿eby zawiera³o ono bilety dla wszystkich na wszystkie imprezy na które dane osoby chc± siê udaæ. Co do noclegu pozostaje taka sama kwestia, no chyba, ¿e to pozostawimy jako kwestiê indywidualn± i jedynie bêdziemy spotykaæ siê w okre¶lonej knajpce/kawiarni przed lub po koncercie.
xbw
Ekspert

Wiadomo¶ci: 3110

« Odpowiedz #33 : Styczeñ 26, 2011, 01:04:19 »

Dojazd z Warszawy prosty, autokarowy, bezpo¶redni:

08:15 - Warszawa Dworzec Zachodni -18:15 - Duszniki Z.E.M.
09:00 - Duszniki Z.E.M. - 19:05 - Warszawa Dworzec Zachodni

http://www.pksbilety.pl/search/routeinfo/73355/73372
http://www.pksbilety.pl/search/routeinfo/73393/73411
xbw
Ekspert

Wiadomo¶ci: 3110

« Odpowiedz #34 : Styczeñ 26, 2011, 01:06:15 »

No pewnie, ¿e nie palê
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #35 : Luty 06, 2011, 15:05:33 »

Za tydzieñ ruszam do L±dka wiêc zrobi³em ma³e podusmowanie dotycz±ce noclegów

Aleksais i xbw zamawiaj± wspólny pokój 2 osobowy i maj± karnety
Monika chcia³a zabraæ osoby towarzysz±ce - pytanie na jak d³ugo i ile osób (no chyba, ¿e za³atwiasz nocleg indywidualnie)
Janusz ma ju¿ wszystko za³atwione.
Pozostali to: Anielik, Ewa, Tycjan, Su³ek i ja - prawdopodobnie wszyscy jad± tylko na weekend.

Czyli przyjmuj±c ¿e osoby z ostatniego punktu podzielimy wg p³ci potrzebujemy 2-ki i 3-ki na weekend, 2-ki dla Aleksais i Beaty na ca³y festiwal i pokoju dla Moniki.

Je¿eli chodzi o bilety, to rozumiem, ¿e podtrzymujemy program z 3 koncertami - Wunder (pi±tek), Awdeewa (niedziela) i Geniuszas (poniedzia³ek 16:00). Wg moich ustaleñ potrzebujemy 6 kompletów biletów + bilety dla osób towarzysz±cych Moniki.

su³ek
Ekspert

Wiadomo¶ci: 647

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #36 : Luty 06, 2011, 22:48:36 »

Gogusiu. Je¶li chodzi o mnie, to zauczestniczê w koncercie Wundera i Awdiejewej. Na Geniuszasa nie zostanê. Wielkie dziêki, ¿e zaj±³e¶ siê organizacj±.

ewa578
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1471

Ewa

« Odpowiedz #37 : Luty 07, 2011, 00:40:05 »

Je¶li chodzi o mnie, wszystko siê zgadza. Dziêkujê Ci.
Monika_Aleksandra
Monika
Administrator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1049

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #38 : Luty 07, 2011, 20:16:36 »

Gogusiu nie przesadzaj z tymi osobami towarzysz±cymi, tylko jedna . Je¶li bêdziesz tak dobry, ¿e nas wyrêczysz, to ja poproszê tylko atrakcje weekendowe.
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert

Asia

« Odpowiedz #39 : Luty 07, 2011, 22:11:06 »

Chcia³abym zwróciæ Wasz± uwagê na koncert sobotni Denisa Ko¿uchina. Ch³opak wygra³ w Brukseli (pobi³ Jewgienija;)) - chyba nie tylko dlatego, ¿e t e ¿  uczy³ siê w Lake Como;)))). W ka¿dym razie na mój gust gra bardzo dobrze.   
Tutaj s± namiary na jego granie.
http://www.arcadiamusica.com/kozhukhin.html
Music i Videos na dole po prawej - nie wszystko dzia³a, ale fragmenciki kameralnego Chopina brzmi± sympatycznie
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #40 : Luty 12, 2011, 20:42:20 »

Jestem ju¿ w L±dku, w tygodniu zamierzam pojechaæ do Dusznik, chcia³bym wst±piæ do biura festiwalu - byæ mo¿e uda mi siê za³atwiæ jakie¶ szczególne warunki rezerwacji ... czas pokarze. Rozejrzê siê po miejscach noclegowych, zastanawia³em siê tylko jaka cena za dobê wchodzi³aby w grê ... szczerzê mówi±c my¶lê o cenie maksymalnej w okolicach 120 z³ ale oczywi¶cie muszê siê w tej kwestii z Wami skonsultowaæ. Od razu mówiê, ¿e jest to kwota rzucona z kapelusza, wiêcej szczegó³ów bêdê móg³ podaæ po rozeznaniu w Dusznikach, z drugiej jednak strony chcia³bym mniej wiêcej wiedzieæ z jakiego przedzia³u cenowego mam szukaæ noclegu.
ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #41 : Luty 12, 2011, 21:34:38 »

Je¶li chodzi o mnie , my¶lê, ze 70 -80 z³ by³oby optymalnie.No chyba, ze w trakcie festiwalu takie ceny s± niemo¿liwe!
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #42 : Luty 12, 2011, 21:39:51 »

Oczywi¶cie, przecie¿ nie bêdê szukaæ nie wiadomo jak ekskluzywnych hoteli. Chodzi tylko o przetrwanie kilku nocy. Oczywi¶cie szukam czego¶ bez wy¿ywienia, ewentualnie jedynie ze ¶niadaniem, my¶lê, ¿e to rozwi±zanie optymalnie pod wzglêdem nie tylko gustów kulinarnych, ale przede wszystkim napiêtego programu wizyty.
ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #43 : Luty 12, 2011, 21:55:43 »

Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert

Asia

« Odpowiedz #44 : Luty 12, 2011, 22:34:19 »

Piotr, ja siê trzymam tego Grunwaldu. Tam s± pokoje po 30-35 od osoby i to jest zasadniczo wszystko, na co mnie staæ:)
Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 15   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

paktprzyjazni black-for animilkowo thepunisher countrylife