Kurier Szafarski

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Forum mi³o¶ników muzyki Fryderyka Chopina

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 1. Zjazd Forumowiczów  (Przeczytany 35923 razy)
xbw
Ekspert

Wiadomo¶ci: 3110

« Odpowiedz #45 : Luty 12, 2011, 22:45:20 »

Asiu, czasem podawane na stronie ceny spe³niaj± funkcjê wabi±c±, faktyczne ceny potrafi± byæ co najmniej dwukrotnie wy¿sze. Bior±c pod uwagê ilo¶æ noclegów jestem za kwot± jak najni¿sz±, nawet kosztem "wygód"
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 3011

Asia

« Odpowiedz #46 : Luty 12, 2011, 22:52:23 »

W³a¶nie; w koñcu w pokoju to bêdziemy spaæ, a nie spêdzaæ czas, a luksusy to mamy w domu 
kozio³
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #47 : Luty 12, 2011, 23:07:28 »

Piotr, ja siê trzymam tego Grunwaldu. Tam s± pokoje po 30-35 od osoby i to jest zasadniczo wszystko, na co mnie staæ:)

Przepraszam Asiu, ale nie bardzo kojarzê.. W³a¶ciwie to o co chodzi z tym Grunwaldem ??
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 3011

Asia

« Odpowiedz #48 : Luty 12, 2011, 23:33:19 »

Znalaz³am w sieci dwa o¶rodki wczasowe w Dusznikach - Grunwald i Szymanowski, które oferuj± (przynajmniej na swojej stronie:)) pokoje 2 osobowe po 30-35 z³otych od osoby. Piotr zrobi rozpoznanie, to zobaczy, jak to wygl±da na miejscu:)
Gogu¶
Ekspert

Wiadomo¶ci: 835

« Odpowiedz #49 : Luty 13, 2011, 11:04:47 »

Przegl±daj±c strony o¶rodków w internecie spodoba³ mi siê "Szymanowski", wygl±da atrakcyjnie a i cena wydaje siê byæ przyzwoita (35-50 z³ za dobê od osoby). Sprawdzi³em lokalizacjê tego o¶rodka i wydaje mi siê, ¿e jest po³o¿ony niedaleko interesuj±cych nas punktów, jedyn± wad±, której siê doszuka³em to stroma droga powrotna do o¶rodka, tak wiêc trzeba siê przygotowaæ psychicznie i kondycyjnie do czekaj±cych nas wyzwañ.
ewa578
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1471

Ewa

« Odpowiedz #50 : Luty 13, 2011, 11:34:47 »

Chichot Na tê stromiznê bedziemy siê wciagaæ nawzajem! Chichot
A mo¿e wzlecimy na skrzyd³ach muzyki?
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #51 : Luty 13, 2011, 12:18:35 »

Ewentualnie Red Bull doda nam skrzyde³ 
Bodek1
Ekspert

Wiadomo¶ci: 576

« Odpowiedz #52 : Luty 14, 2011, 15:19:48 »

Trudno mi na razie co¶ zaplanowaæ na lato - je¶li przyjadê to na jaki¶ 1 koncert (najchêtniej Trifonowa lub Wundera)
i raczej pod namiot - pewnie siê tam znajdzie jakie¶ pole?
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #53 : Luty 14, 2011, 17:48:27 »

Musisz poszukaæ w internecie, ja jestem ju¿ po wizycie w Dusznikach, zwiedzanie bazy noclegowej odpu¶ci³em ale za to by³em w sekretariacie festiwalu i mam bardzo dobre wiadomo¶ci. Mo¿emy ju¿ rezerwowaæ bilety. Oczywi¶cie jest ryzyko, ¿e program siê zmieni, w styczniu zmienia³ siê ju¿ 5 razy, ale je¿eli mamy ju¿ ustalony termin wyjazdu to konkretne koncerty nie maj± du¿ego znaczenia. Rezerwacji mo¿emy dokonaæ mailowo a zaliczka bêdzie do zap³acenia w kwietniu (ze wzglêdu w³a¶nie na zmiany programu). W takim razie mo¿e jeszcze w tym tygodniu podsumuje listê chêtnych i przez prywatn± wiadomo¶æ bêdê potwierdza³ konkretne zamówienie a w przysz³ym tygodniu dokonam rezerwacji. O noclegach porozmawiamy pó¼niej, ale wstêpnie bardzo podoba mi siê propozycja Aleksias - O¶rodek Grunwald.
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #54 : Luty 20, 2011, 18:34:28 »

Zaczynam wysy³aæ do ka¿dego z Was prywatne wiadomo¶ci z zapytaniem o potwierdzenie zamówienia. Pozwoli³em sobie do³±czyæ do programu naszego zjazdu sobotni koncert Denisa Kozhukhina o godzinie 20:00 - tak jak rekomendowa³a Aleksais.

Potwierdzenia za pomoc± prywatnych wiadomo¶ci s± po to, ¿eby u³atwiæ mi pracê, zw³aszcza, ¿e ka¿dy ma inny plan dotycz±cy przyjazdu i powrotu. W przysz³ym tygodniu robiê rezerwacjê, postaram siê, aby miejsca by³y obok siebie a jednocze¶nie ka¿dy móg³ samodzielnie uregulowaæ swój rachunek.
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #55 : Luty 20, 2011, 18:38:20 »

UWAGA - W poniedzia³ek 8.08 o godzinie 16:00  nie wyst±pi Lukas Geniuszas lecz Leonora Armellini

Mimo tego wysy³am ka¿demu z Was propozycje pozostania do poniedzia³ku, o swojej decyzji proszê mnie poinformowaæ prywatn± wiadomo¶ci±.
ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #56 : Luty 20, 2011, 20:07:30 »

Mam nadziejê Piotrze, ¿e odwiedzi³e¶ równie¿ miejscowego szamana i zarezerwowa³e¶ dla nas doskona³± pogodê w czasie festiwalu i naszego zjazdu!
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #57 : Luty 20, 2011, 20:14:54 »

Mam nadziejê Piotrze, ¿e odwiedzi³e¶ równie¿ miejscowego szamana i zarezerwowa³e¶ dla nas doskona³± pogodê w czasie festiwalu i naszego zjazdu!

Ups ... za to obiecuje, ¿e je¶li z pogod± bêdzie wszystko w porz±dku to nawet "¶wit dobry" wypowiadane przez Jaros³awa Kreta nie bêdzie mnie ju¿ denerwowaæ. Mam nadziejê, ¿e ta deklaracja pomo¿e. 
ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #58 : Luty 20, 2011, 23:03:38 »

Piotrze, dziekujemy Ci za zaanga¿owanie. Jak to dobrze, ¿e jeste¶!
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #59 : Luty 21, 2011, 01:04:09 »

WA¯NE

Napisa³em do wszystkich osób które zg³osi³y swój akces a nie zarezerwowa³y karnetów, gdybym kogo¶ jednak pomin±³ - proszê o kontakt.
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

kalinowatyper silverstar mini-land thepunisher animilkowo