Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności
: Forum miÂłoÂśnikĂłw muzyki Fryderyka Chopina
Kurier Szafarski
>
DziaÂły forum
>
O wszystkim i o niczym
>
1. Zjazd ForumowiczĂłw
Strony:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
15
Do dołu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: 1. Zjazd ForumowiczĂłw (Przeczytany 39147 razy)
xbw
Ekspert
Odp: 1. Zjazd ForumowiczĂłw
«
Odpowiedz #45 :
Luty 12, 2011, 22:45:20 »
Asiu, czasem podawane na stronie ceny spe³niaj¹ funkcjê wabi¹c¹, faktyczne ceny potrafi¹ byÌ co najmniej dwukrotnie wy¿sze. Bior¹c pod uwagê iloœÌ noclegów jestem za kwot¹ jak najni¿sz¹, nawet kosztem "wygód"
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert
Asia
«
Odpowiedz #46 :
Luty 12, 2011, 22:52:23 »
WÂłaÂśnie; w koĂącu w pokoju to bĂŞdziemy spaĂŚ, a nie spĂŞdzaĂŚ czas, a luksusy to mamy w domu
kozioÂł
Ekspert
«
Odpowiedz #47 :
Luty 12, 2011, 23:07:28 »
Cytat: Aleksias Luty 12, 2011, 22:34:19
Piotr, ja siĂŞ trzymam tego Grunwaldu. Tam sÂą pokoje po 30-35 od osoby i to jest zasadniczo wszystko, na co mnie staĂŚ:)
Przepraszam Asiu, ale nie bardzo kojarzĂŞ.. WÂłaÂściwie to o co chodzi z tym Grunwaldem ??
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert
Asia
«
Odpowiedz #48 :
Luty 12, 2011, 23:33:19 »
ZnalazÂłam w sieci dwa oÂśrodki wczasowe w Dusznikach - Grunwald i Szymanowski, ktĂłre oferujÂą (przynajmniej na swojej stronie:)) pokoje 2 osobowe po 30-35 zÂłotych od osoby. Piotr zrobi rozpoznanie, to zobaczy, jak to wyglÂąda na miejscu:)
GoguÂś
Ekspert
«
Odpowiedz #49 :
Luty 13, 2011, 11:04:47 »
PrzeglÂądajÂąc strony oÂśrodkĂłw w internecie spodobaÂł mi siĂŞ "Szymanowski", wyglÂąda atrakcyjnie a i cena wydaje siĂŞ byĂŚ przyzwoita (35-50 zÂł za dobĂŞ od osoby). SprawdziÂłem lokalizacjĂŞ tego oÂśrodka i wydaje mi siĂŞ, Âże jest poÂłoÂżony niedaleko interesujÂących nas punktĂłw, jedynÂą wadÂą, ktĂłrej siĂŞ doszukaÂłem to stroma droga powrotna do oÂśrodka, tak wiĂŞc trzeba siĂŞ przygotowaĂŚ psychicznie i kondycyjnie do czekajÂących nas wyzwaĂą.
ewa578
Ekspert
Ewa
«
Odpowiedz #50 :
Luty 13, 2011, 11:34:47 »
Na tĂŞ stromiznĂŞ bedziemy siĂŞ wciagaĂŚ nawzajem!
A moÂże wzlecimy na skrzydÂłach muzyki?
GoguÂś
Ekspert
«
Odpowiedz #51 :
Luty 13, 2011, 12:18:35 »
Ewentualnie Red Bull doda nam skrzydeÂł
Bodek1
Ekspert
«
Odpowiedz #52 :
Luty 14, 2011, 15:19:48 »
Trudno mi na razie coÂś zaplanowaĂŚ na lato - jeÂśli przyjadĂŞ to na jakiÂś 1 koncert (najchĂŞtniej Trifonowa lub Wundera)
i raczej pod namiot - pewnie siĂŞ tam znajdzie jakieÂś pole?
GoguÂś
Ekspert
«
Odpowiedz #53 :
Luty 14, 2011, 17:48:27 »
Musisz poszukaÌ w internecie, ja jestem ju¿ po wizycie w Dusznikach, zwiedzanie bazy noclegowej odpuœci³em ale za to by³em w sekretariacie festiwalu i mam bardzo dobre wiadomoœci. Mo¿emy ju¿ rezerwowaÌ bilety. Oczywiœcie jest ryzyko, ¿e program siê zmieni, w styczniu zmienia³ siê ju¿ 5 razy, ale je¿eli mamy ju¿ ustalony termin wyjazdu to konkretne koncerty nie maj¹ du¿ego znaczenia. Rezerwacji mo¿emy dokonaÌ mailowo a zaliczka bêdzie do zap³acenia w kwietniu (ze wzglêdu w³aœnie na zmiany programu). W takim razie mo¿e jeszcze w tym tygodniu podsumuje listê chêtnych i przez prywatn¹ wiadomoœÌ bêdê potwierdza³ konkretne zamówienie a w przysz³ym tygodniu dokonam rezerwacji. O noclegach porozmawiamy póŸniej, ale wstêpnie bardzo podoba mi siê propozycja Aleksias - Oœrodek Grunwald.
GoguÂś
Ekspert
«
Odpowiedz #54 :
Luty 20, 2011, 18:34:28 »
Zaczynam wysy³aÌ do ka¿dego z Was prywatne wiadomoœci z zapytaniem o potwierdzenie zamówienia. Pozwoli³em sobie do³¹czyÌ do programu naszego zjazdu sobotni koncert Denisa Kozhukhina o godzinie 20:00 - tak jak rekomendowa³a Aleksais.
Potwierdzenia za pomocÂą prywatnych wiadomoÂści sÂą po to, Âżeby uÂłatwiĂŚ mi pracĂŞ, zwÂłaszcza, Âże kaÂżdy ma inny plan dotyczÂący przyjazdu i powrotu. W przyszÂłym tygodniu robiĂŞ rezerwacjĂŞ, postaram siĂŞ, aby miejsca byÂły obok siebie a jednoczeÂśnie kaÂżdy mĂłgÂł samodzielnie uregulowaĂŚ swĂłj rachunek.
GoguÂś
Ekspert
«
Odpowiedz #55 :
Luty 20, 2011, 18:38:20 »
UWAGA - W poniedziaÂłek 8.08 o godzinie 16:00 nie wystÂąpi Lukas Geniuszas lecz Leonora Armellini
Mimo tego wysyÂłam kaÂżdemu z Was propozycje pozostania do poniedziaÂłku, o swojej decyzji proszĂŞ mnie poinformowaĂŚ prywatnÂą wiadomoÂściÂą.
ewa578
Ekspert
Ewa
«
Odpowiedz #56 :
Luty 20, 2011, 20:07:30 »
Mam nadziejê Piotrze, ¿e odwiedzi³eœ równie¿ miejscowego szamana i zarezerwowa³eœ dla nas doskona³¹ pogodê w czasie festiwalu i naszego zjazdu!
GoguÂś
Ekspert
«
Odpowiedz #57 :
Luty 20, 2011, 20:14:54 »
Cytat: ewa578 Luty 20, 2011, 20:07:30
Mam nadziejê Piotrze, ¿e odwiedzi³eœ równie¿ miejscowego szamana i zarezerwowa³eœ dla nas doskona³¹ pogodê w czasie festiwalu i naszego zjazdu!
Ups ... za to obiecuje, Âże jeÂśli z pogodÂą bĂŞdzie wszystko w porzÂądku to nawet "Âświt dobry" wypowiadane przez JarosÂława Kreta nie bĂŞdzie mnie juÂż denerwowaĂŚ. Mam nadziejĂŞ, Âże ta deklaracja pomoÂże.
ewa578
Ekspert
Ewa
«
Odpowiedz #58 :
Luty 20, 2011, 23:03:38 »
Piotrze, dziekujemy Ci za zaangaÂżowanie. Jak to dobrze, Âże jesteÂś!
GoguÂś
Ekspert
«
Odpowiedz #59 :
Luty 21, 2011, 01:04:09 »
WAÂŻNE
Napisa³em do wszystkich osób które zg³osi³y swój akces a nie zarezerwowa³y karnetów, gdybym kogoœ jednak pomin¹³ - proszê o kontakt.
Strony:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
15
Do góry