Strona g³ówna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj siê
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci
: Forum mi³o¶ników muzyki Fryderyka Chopina
Kurier Szafarski
>
Dzia³y forum
>
O wszystkim i o niczym
>
1. Zjazd Forumowiczów
Strony:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
15
Do do³u
« poprzedni
nastêpny »
Drukuj
Autor
W±tek: 1. Zjazd Forumowiczów (Przeczytany 35952 razy)
Gogu¶
Ekspert
Wiadomo¶ci: 835
Odp: 1. Zjazd Forumowiczów
«
Odpowiedz #60 :
Marzec 04, 2011, 12:59:09 »
Wys³a³em zapytanie dotycz±ce rezerwacji biletów, byæ mo¿e jeszcze dzi¶ otrzymam odpowied¼ czy bilety bêd± dostêpne.
Mam do Was wielk± pro¶bê.
Wszystkie osoby które rezerwuj± bilety za moim po¶rednictwem proszone s± o przes³anie mi przez prywatn± wiadomo¶æ swoich danych: imienia i nazwiska oraz adresu zamieszkania. Dane potrzebne s± do wystawienia faktury (zaliczkowej lub ca³o¶ciowej w zale¿no¶ci od kwoty zamówienia)
Gogu¶
Ekspert
«
Odpowiedz #61 :
Marzec 08, 2011, 21:23:43 »
KOCHANI - DZISIAJ DOSTA£EM POTWIERDZENIE REZERWACJI, CO OZNACZA, ¯E JU¯ OFICJALNIE MAMY BILETY NA KONCERTY.
Nie przes³a³em jeszcze podzia³u mojej rezerwacji na konkretne osoby, poniewa¿ brakuje mi danych Orzecha, je¿eli kto¶ z Was ma z nim jaki¶ kontakt, to proszê o ponaglenie, bo ja u¿y³em wszelkich dostêpnych mi ¶rodków.
Pozdrawiam.
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 3011
Asia
«
Odpowiedz #62 :
Marzec 08, 2011, 21:35:27 »
Piotrze, a jak to wygl±da, je¶li chodzi o rezerwacje noclegów - te¿ bêdziesz siê tym zajmowa³, czy to ju¿ mamy za³atwiaæ sobie ka¿dy we w³asnym zakresie?
Gogu¶
Ekspert
«
Odpowiedz #63 :
Marzec 14, 2011, 17:44:39 »
Aleksias - umkn±³ mi Twój post. Przepraszam. W³a¶nie mia³em o tym pisaæ kiedy zobaczy³em, ¿e ju¿ kilka dni temu poruszy³a¶ ten temat.
Powiem szczerze, ¿e w sytuacji ktor± mamy wydaje mi siê, ¿e nie ma sensu aby rezerwowaæ wspólne noclegi. Ju¿ wyja¶niam dlaczego. Wiêkszo¶æ z nas wybiera siê do Dusznik na ca³y weekend - wyje¿d¿a w niedziele po koncercie lub poniedzia³ek. Z kolei s± osoby takie jak na przyk³ad Monika, które ze wzglêdu na odleg³o¶æ czy te¿ wa¿ne obowi±zki bêd± musia³y wyjechaæ znacznie wcze¶niej. Przyznam szczerzê, ¿e bêdzie mi bardzo trudno tak zgraæ rezerwacjê, aby ka¿dy z nas mia³ nocleg na dok³adnie tyle nocy ile potrzebuje i aby nie ponosiæ dodatkowych kosztów gdy jeden ze wspó³lokatorów bêdzie musia³ wcze¶niej opu¶ciæ pokój.
Proponujê, aby w tym w±tku rozpocz±æ indywidualny dobór wspó³lokatorów i na w³asn± rêkê rezerwowaæ noclegi.
Przepraszam za k³opot.
PS: Czy ma kto¶ kontakt z Orzechem75 - mam numer gg i maila ale gdyby kto¶ przypadkiem posiada³ inn± mo¿liwo¶æ kontaktu proszê o prywatn± wiadomo¶æ.
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert
Asia
«
Odpowiedz #64 :
Marzec 17, 2011, 03:39:21 »
Faktycznie, masz racjê, Piotrze, nie masz za co przepraszaæ, by³by z tym okropny ba³agan.
Oczywi¶cie, ¿e lepiej to za³atwiaæ indywidualnie.
Gogu¶
Ekspert
«
Odpowiedz #65 :
Marzec 18, 2011, 01:03:17 »
Kochani! W³a¶nie wys³a³em maila do Dusznik z podzia³em biletów oraz Waszymi danymi do faktur. Mo¿na wiêc uznaæ, ¿e rezerwacja oficjalnie zosta³a dokonana. Proszê o uwa¿ne ¶ledzenie tego w±tku gdy¿ bêdê zamieszcza³ tutaj wszelkie informacje dotycz±ce p³atno¶ci za bilety.
Co do noclegów. Je¶li chodzi o mnie najprawdopodobniej zostanê w Dusznikach do poniedzia³ku, zastanawiam siê jeszcze nad wyjazdem w niedzielê wieczorem - póki co nie goni± mnie terminy a konkretny dzieñ wyjazdu dostosujê do osób które by³yby zainteresowane powrotem ze mn± do Wroc³awia w celu kontynuowania swojej podró¿y transportem publicznym. Na niedzielny koncert zadeklarowali siê Ewa, Orzech i ja. Monika przyje¿d¿a jedynie na sobotni koncert, równie¿ Su³ek nie bêdzie obecny na koncercie Awdeewej z t± ró¿nic± ¿e zawita do Dusznik ju¿ w pi±tek.
Ja deklarujê swoj± pomoc je¿eli chodzi o odebranie Was w pi±tek z dworca we Wroc³awiu i odwiezieniu Was w to samo miejsce w niedzielê w nocy lub w poniedzia³ek rano. Proszê o kontakt je¿eli kto¶ z Was by³by zainteresowany us³ugami szofera.
Wcze¶niej napisa³em kto pojawi siê na jakich koncertach, mam nadziejê, ¿e nie zdradzi³em czyjejkolwiek tajemnicy, informacje te poda³em po to, aby¶my mogli dobraæ siê i ewentualnie zarezerwowaæ wspólny nocleg.
Z tego co pamiêtam Asia, Beata i Janusz maj± karnety. W zwi±zku z tym na naszym pierwszym zje¼dzie pojawi siê 8 osób choæ liczba nie jest nawet dwucyfrowa to i tak jestem bardzo dumny z tego, ¿e tak wspaniale siê zorganizowali¶my i w koñcu spotkamy siê poza ¶wiatem wirtualnym.
Mi³ej nocy.
Monika_Aleksandra
Monika
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1049
«
Odpowiedz #66 :
Marzec 18, 2011, 09:11:40 »
Tak bym chcia³a mieæ mo¿liwo¶æ zostaæ na d³u¿ej i cieszyæ siê z Wami muzyk± i Waszym towarzystwem. Niestety omin± mnie najfajniejsze koncerty. No, ale...
S³uchajcie, a mo¿e wyznaczymy sobie jeden hotel, w którym siê zatrzymamy i ka¿dy na w³asn± rêkê zarezerwuje sobie noclegi. Bêdziemy wtedy blisko siebie. No chyba,c ¿e nie chcecie takiej integracji....
Gogu¶
Ekspert
«
Odpowiedz #67 :
Marzec 18, 2011, 16:44:23 »
Cytat: Monika_Aleksandra Marzec 18, 2011, 09:11:40
Tak bym chcia³a mieæ mo¿liwo¶æ zostaæ na d³u¿ej i cieszyæ siê z Wami muzyk± i Waszym towarzystwem. Niestety omin± mnie najfajniejsze koncerty. No, ale...
S³uchajcie, a mo¿e wyznaczymy sobie jeden hotel, w którym siê zatrzymamy i ka¿dy na w³asn± rêkê zarezerwuje sobie noclegi. Bêdziemy wtedy blisko siebie. No chyba,c ¿e nie chcecie takiej integracji....
Moniko, a w Sobotê przyjedziesz mniej wiêcej o której godzinie? Z tego co pamietam od 10 zaczyna siê maraton fortepianowy który potrwa a¿ do 16 - mo¿e i przyjedziesz na krótko ale pod wzglêdem muzycznym mo¿e to byæ dzieñ intensywny. Wstêp na maraton jest bezp³atny.
Monika_Aleksandra
Monika
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1049
«
Odpowiedz #68 :
Marzec 18, 2011, 16:47:23 »
Na maraton chyba zd±¿ê. Planujê, ¿e przyjadê w pi±tek, no ale nie tak wcze¶nie, ¿eby móc zd±¿yæ na koncert pi±tkowy
Na maratonie bêdê
Gogu¶
Ekspert
«
Odpowiedz #69 :
Marzec 18, 2011, 20:04:27 »
Zapomnieli¶my o najwa¿niejszym.
Trzeba znale¼æ jak±¶ zaciszn± knajpkê z pianinem lub fortepianem i po¶wiêciæ jedno popo³udnie lub jeden wieczór na jaki¶ uroczysty posi³ek zwieñczony gr± Janusza i innych zainteresowanych. Przepraszam Januszu, ¿e nie pytam o zdanie ale to ¿e dla nas zagrasz jest dla mnie (i chyba nie tylko dla mnie) wrêcz oczywiste
xbw
Ekspert
Wiadomo¶ci: 3110
«
Odpowiedz #70 :
Marzec 19, 2011, 00:18:57 »
Asiu, jestem, kontynuujemy temat Grunwald?
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert
Asia
«
Odpowiedz #71 :
Marzec 19, 2011, 00:19:50 »
A tak - w³a¶nie wys³a³am Ci wiadomo¶æ:) Ba³am siê ju¿ dzwoniæ tak pó¼no:)
Gogu¶
Ekspert
«
Odpowiedz #72 :
Marzec 19, 2011, 00:29:05 »
Przy samym dworku po³o¿ony jest hotel Bolero. Wed³ug cenników w internecie pokój kosztuje 50-130 z³ (pytanie brzmi - czy za osobê czy za ca³y pokój). Su³ku, Michale - macie ju¿ jak±¶ rezerwacje?
xbw
Ekspert
Wiadomo¶ci: 3110
«
Odpowiedz #73 :
Marzec 19, 2011, 00:32:40 »
Grunwald mia³ byæ za 30-50, faktycznie jest 40-60 za osobê. Ceny podawane mog± byæ ni¿sze od faktycznych, i przewa¿nie nie s± za pokój, ale od osoby.
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert
Asia
«
Odpowiedz #74 :
Marzec 19, 2011, 00:33:21 »
A co do recitalu Janusza, my¶lê, ¿e tutaj panuje konsensus
Strony:
1