Kurier Szafarski

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Forum mi³o¶ników muzyki Fryderyka Chopina

Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 1. Zjazd Forumowiczów  (Przeczytany 36017 razy)
Gogu¶
Ekspert

Wiadomo¶ci: 835

« Odpowiedz #90 : Marzec 20, 2011, 17:46:22 »

W takim razie skontaktujê siê jeszcze z Micha³em i spróbujemy zarezerwowaæ wspólnie pokój 3-osobowy. Mo¿e uda nam siê dostaæ pokój w tym samym o¶rodku co dziewczyny - bêdzie ra¼niej.

Wysy³am Ci prywatn± wiadomo¶æ z danymi kontaktowymi do mnie, w razie pytañ pisz lub dzwoñ.
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #91 : Kwiecieñ 02, 2011, 14:51:04 »

Asiu, Beatko, Ewo - z tego co zrozumia³em - nocujecie w Grunwaldzie. Je¿eli tak, to informujê, ¿e ja i Su³ek dotrzymamy Wam towarzystwa.

Pozdrawiam
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #92 : Kwiecieñ 04, 2011, 15:13:28 »

Otrzyma³em potwierdzenie rezerwacji biletów:

Zmieni³y siê ostateczne kwoty - dotyczy osób które zg³osi³y siê na koncert inauguracyjny - brakuje miejsc pierwszej kategorii tak wiêc cena biletu na koncert Wundera obni¿y³a siê z 70 do 50 z³. Ceny pozosta³ych koncertów bez zmian.

Sposób p³atno¶ci:
Osoby, których ³±czna kwota zamówienia przekroczy³a 100 z³ s± zobowi±zani do wp³acenia zaliczki w wysoko¶ci 50% warto¶ci zamówienia. Osoby których zamówienie nie przekroczy³o 100 z³ zobowi±zani s± do jednorazowej wp³aty ca³ej sumy.

Wp³at dokonujemy na konto Fundacji Festiwali Chopinowskich:
BZ WBK S.A. I oddzia³ w K³odzku
nr: 69 1090 2327 0000 0005 9410 0000

W tytule przelewu proszê umie¶ciæ SWOJE imiê i nazwisko, wstêpna rezerwacja na moje nazwisko zosta³a podzielona na poszczególne osoby, tak, ¿eby ka¿dy móg³ rozliczaæ siê bezpo¶rednio z fundacj±.

Odbiór biletów:

Po dokonaniu wp³aty do ka¿dego z Was poczt± dotrze faktura VAT (do której dane zbiera³em wcze¶niej) która jest podstaw± do wydania biletów, na miejscu - prawdopodobnie w dworku Chopina. Proszê o zachowanie dokumentu i zabranie go ze sob± do Dusznik.

UWAGA: O ostatecznym przydzieleniu biletów decyduje data wp³aty - nie data rezerwacji. Z tego powodu proszê o jak najszybsze wykonanie przelewu.

Do osób, które zamawia³y bilety za moim po¶rednictwem trafi za chwilê prywatna wiadomo¶æ z ostatecznym rozliczeniem po zmianie cen biletów. W razie jakichkolwiek pytañ - jestem do dyspozycji.
xbw
Ekspert

Wiadomo¶ci: 3110

« Odpowiedz #93 : Kwiecieñ 05, 2011, 21:05:00 »

Tak Gogusiu, zbiera siê silna grupa "forumowiczów" w tym Grunwaldzie Dzi¶ ju¿ doklepa³am rezerwacjê, a nawet op³aci³am, wiêc klamka zapad³a. Pani z recepcji nawet pyta³a, czy my z tej samej "grupy" i wymieni³a Twoje nazwisko. Ju¿ nas tam znaj±, choæ do sierpnia daleko  Mam nadziejê, ¿e skromne grono piêciu osób jeszcze siê powiêkszy, chocia¿ odrobinê 
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #94 : Kwiecieñ 05, 2011, 21:15:21 »

Wspomina³em o znajomych, Pani poda³a mi Twoje nazwisko ale ¿e masz karnet i w zwi±zku z tym nie podawa³a¶ mi swoich danych, nie by³em pewien ¿e to Ty. Na szczê¶cie uda³o mi siê nie wyj¶æ na g³upka, twierdz±c jedynie ¿e nie jestem pewny chocia¿by dlatego, ¿e Twoje nazwisko zalicza siê do tych ca³kiem popularnych.

Powiem szczerze, ¿e chyba zarezerwowa³em ostatni wolny pokój w tym terminie w Grunwaldzie. Kochani - po¶pieszcie siê z noclegami, nied³ugo mo¿e byæ z tym problem.
su³ek
Ekspert

Wiadomo¶ci: 647

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #95 : Kwiecieñ 05, 2011, 22:35:42 »

Piotrze, wczoraj op³aci³em rezerwacjê biletów na koncerty (zgodnie z Twoj± instrukcj±). Cieszê siê, ¿e spora grupka z nas siê spotka. Mo¿e jeszcze inni siê zdecyduj±

Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #96 : Kwiecieñ 05, 2011, 22:45:10 »

S³awku, mailem wys³a³em Ci potwierdzenie zap³aty zaliczki za pokój - wydrukuj je ¿eby¶ móg³ siê zameldowaæ gdyby¶ dojecha³ przede mn±.

Pamiêtajcie o fakturach - na ich podstawie wydawane s± bilety!!!
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 3011

Asia

« Odpowiedz #97 : Kwiecieñ 07, 2011, 01:10:25 »

My z Beat± i Ew± mamy "czwórkê" - czyli w razie czego jeszcze jedna osoba bêdzie mog³a do nas do³±czyæ.

Piotrze, by³oby naprawdê ¶wietnie, gdyby¶ faktycznie móg³ mnie zabraæ z Lubina. To bardzo blisko Polkowic
i na pewno mnie podwioz±:))
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #98 : Kwiecieñ 07, 2011, 01:19:07 »

Nie ma problemu. Z Lubina to dwie godziny drogi. Poza tym, zawsze moge podjechaæ do Polkowic, dla mnie to naprawdê ¿aden problem ni¿ gdyby¶my siê mieli szukaæ gdzie¶ po przystankach.
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #99 : Kwiecieñ 07, 2011, 17:39:23 »

Dosta³em w³a¶nie list z Fundacji, w ¶rodku faktura zaliczkowa - rezerwacjê mo¿na uznaæ za skuteczn±.
su³ek
Ekspert

Wiadomo¶ci: 647

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #100 : Kwiecieñ 08, 2011, 11:22:53 »

Tak Piotrze. Ja równie¿ dosta³em fakturê potwierdzaj±c± wp³atê. Tak wiêc czekam z niecierpliwo¶ci± na nasze wspólne spotkanie. Oby by³o nas jak najwiêcej. i jeszcze raz dziêki za pomoc w za³atwieniu spraw

Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #101 : Kwiecieñ 12, 2011, 13:49:52 »

Informacja z fundacji:

Szanowny Panie
w dniu wczorajszym nast±pi³a zmiana w programie, koncert inauguracyjny bedzie recitalem fortepianowym i  odbêdzie siê w Dworku Chopina. Bardzo prosze o informacje czy Pana i Pañskich znajomych rezerwacja pozostaje bez zmian.
w za³±czeniu przesy³am program

Zmiana dotyczy pi±tkowego koncertu, wcze¶niejsza informacja brzmia³a nastêpuj±co:

Koncert Inauguracyjny

Orkiestra Filharmonii Wroc³awskiej Dyr. Tomasz Bugaj        Ingolf Wunder – Laureat II Nagrody XVI Konkursu im. F. Chopina -Wa-wa

Aleksandra ¦wigut – Laureatka Miêdzyn. Konkursów Pianistycznych w: Nowym Orleanie- USA, Ettlingen – Niemcy, Enschede – Holandia

W chwili obecnej pozosta³ jedynie Wunder bez orkiestry.

Umówmy siê w ten sposób, je¿eli do koñca dnia nie otrzymam informacji o rezygnacji wysy³am do Fundacji informacjê, ¿e rezerwacja pozostaje bez zmian.

Pozdrawiam
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #102 : Kwiecieñ 13, 2011, 14:54:12 »

Znalaz³em miejsce na spotkanie przy akompaniamencie Janusza! 

Hotel Muza w Dusznikach, w kawiarni maj± pianino jak tylko zdecydujemy siê na konkretny termin i godzinê robimy rezerwacjê kilku stolików (mo¿emy poprosic o uk³ad taki, ¿eby¶my usiedli wszyscy razem) i przy kawie, ciastku lub te¿ kieliszku czego¶ mocniejszego usi±dzemy wszyscy razem. Mam nadziejê, ¿e Janusz nie odmówi. Ja sam ci±gle cwiczê, ale nie podj±³em jeszcze decyzji czy odwa¿ê sie wyst±piæ.
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 2767

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #103 : Kwiecieñ 13, 2011, 15:27:57 »

Piotrze, dziêkuje za Twoje starania i rozpoznanie terenu. Obawiam siê tylko, aby¶ na pró¿no nie narobi³ sobie i chyba wszystkim apetytu. Co do mojego koncerciku: oczywi¶cie, nie odmówiê, ale pod warunkiem, ¿e z instrumentem i graniem bêdê w sierpniu na bie¿±co, a to nie jest takie oczywiste. W moim przypadku jest tak, ¿e dla "podtrzymania" krótkiego (pó³godzinnego) recitalku muszê codziennie æwiczyæ po ok. 2 godz. To olbrzymie obci±¿enie czasowe, zwa¿ywszy, ze przecie¿ jestem totalnym amatorem i muszê chodziæ do swojej normalnej pracy zawodowej i funkcjonowaæ w normalnym ¿yciu domownika. I o ile do dzisiaj - jako¶ dawa³em radê (do roku szopenowskiego przygotowywa³em siê przez ponad rok), o tyle trudno mi powiedzieæ, co bêdzie za kilka tygodni a tym bardziej miesiêcy.
Sugeruje wiêc na razie nie rozkrêcaæ ¿adnych dzia³añ organizacyjnych. Co nie oznacza, ze dla pomys³u wspólngo spotkania przy pianinie i lampce wina - gdziekolwiek by nie by³ i ktokolwiek na nim cokolwiek by nie zagra³ - nie mam przekonania. Wrêcz przeciwnie. 

Pytasz mnie, jak gra³ ów pianista? W jego grze by³o co¶ ludzkiego: pomyli³ siê...
http://www.youtube.com/watch?v=ZB0qeG_SCZM
Gogu¶
Ekspert

« Odpowiedz #104 : Kwiecieñ 13, 2011, 16:43:18 »

Piotrze, dziêkuje za Twoje starania i rozpoznanie terenu. Obawiam siê tylko, aby¶ na pró¿no nie narobi³ sobie i chyba wszystkim apetytu. Co do mojego koncerciku: oczywi¶cie, nie odmówiê, ale pod warunkiem, ¿e z instrumentem i graniem bêdê w sierpniu na bie¿±co, a to nie jest takie oczywiste. W moim przypadku jest tak, ¿e dla "podtrzymania" krótkiego (pó³godzinnego) recitalku muszê codziennie æwiczyæ po ok. 2 godz. To olbrzymie obci±¿enie czasowe, zwa¿ywszy, ze przecie¿ jestem totalnym amatorem i muszê chodziæ do swojej normalnej pracy zawodowej i funkcjonowaæ w normalnym ¿yciu domownika. I o ile do dzisiaj - jako¶ dawa³em radê (do roku szopenowskiego przygotowywa³em siê przez ponad rok), o tyle trudno mi powiedzieæ, co bêdzie za kilka tygodni a tym bardziej miesiêcy.
Sugeruje wiêc na razie nie rozkrêcaæ ¿adnych dzia³añ organizacyjnych. Co nie oznacza, ze dla pomys³u wspólngo spotkania przy pianinie i lampce wina - gdziekolwiek by nie by³ i ktokolwiek na nim cokolwiek by nie zagra³ - nie mam przekonania. Wrêcz przeciwnie. 

Januszu, rozumiem Twoje zaanga¿owanie ale zapewniam, ¿e nie oczekujemy gry na poziomie s³aw ¶wiatowej pianistyki. Pewien repertuar ju¿ masz. Zdajemy sobie sprawê z wp³ywu szarej rzeczywisto¶ci na mo¿liwo¶ci muzykowania. Mo¿e okre¶leniami "Recital Janusza" trochê Ciê wystraszyli¶my ale zapewniam, ¿e forma takiego spotkania wcale nie odbiega od tego, co napisa³e¶ - to znaczy towarzyskiego spotkania po³±czonego z krótkim popisem dla znajomych.

Bez obaw.
Strony: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

thepunisher silverstar twistedgamers animilkowo mini-land