Kurier Szafarski

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Forum mi³o¶ników muzyki Fryderyka Chopina

Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Humor w sieci  (Przeczytany 34719 razy)
kozio³
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #75 : Czerwiec 08, 2011, 18:31:41 »

Wprawdzie nie wiem jak to wyglada u Gienka Loski, ale my¶lê ¿e istotn± spraw± w tej bran¿y jest aby posiadaæ repertuar oparty na kompozycjach w³asnych..a nie jedynie na wykonaniach utworów innych twórców (czyli ca³kiem odwrotnie ni¿ jak ma to miejsce z muzyk± klasyczn± - chodzi oczyw.o debiutantów)
P³yta z coverami, to niez³y pomys³ - ale chyba bardziej dla wykonawców ju¿ o ugruntowanej pozycji na rynku i renomowanych markach..W przeciwnym razie nawet b.dobry wokalista, zespó³, kabaret, b±d¼ cokolwiek..daleko nie zajd± (a je¶li ju¿ to jedynie na krótka metê) - no chyba, ¿e jest to materia³ przeplatany, który obok utworów w wiekszosci w³asnych..zawiera dodatkowo, powiedzmy 1, czy 2 utwory innych wykonawców..Ale i takie posuniêcie nie jest wcale gwarantem sukcesu, bo co prawda dzisiaj studiów nagrañ i wytwórni p³ytowych jest jak grzybów po deszczu, ale wiêksza jest równie¿ konkurencja, no i co rusz to zmieniajace siê gusta niezliczonej rzeszy s³uchaczy..

kozio³
Ekspert

« Odpowiedz #76 : Czerwiec 08, 2011, 19:12:35 »

Podejrzany?? Chichot. Je¶li chodzi o ¶piew, ja przecie¿ nie upieram siê, ¿e on robi to jako¶ szczególnie dobrze.
W porównaniu z tymi indywiduami Szpaczek jest niegro¼ny i niewinny jak ta lilija:) Nie wzbudza strachu, nie wygl±da agresywnie, nie zachowuje siê w wulgarny sposób. Nie jest wiêc podejrzany, choæ oczywi¶cie pozory mog± myliæ i zdarzaj± siê przestêpcy obdarzeni dobrymi manierami i niegro¼n± powierzchowno¶ci±:) A wiêksza ilo¶æ bi¿uterii itp. nie czyni bandyty - najwy¿ej mo¿e dana osoba wygl±daæ trochê ¶miesznie, jak choæby Wi¶niewski, i tyle:) Ogólnie "inaczej". I tak± osobê nazywamy ekscentrykiem.
Aha, dawno siê nie k³ócili¶my Chichot

Ajjj Asiu, Asiu...przecie¿ doskonale wiesz ¿e nie oto mi chodzi³o - s³owo "podejrzany", to tylko taka metafora - przecie¿ nikt nie mia³ tu na my¶li elementu kryminogennego..

No tak, przede wszystkim piosenka jest ³adna:)

No w³a¶nie...doda³bym do tego jeszcze, ze nie tylko piosenka jest ³adna, ale i on sam "podejrzanie" za ³adny ( i tak jak sama okre¶li³a¶: "..i niewinny jak ta lilja"  Chichot) Z tego co widaæ, (byæ mo¿e?) najwyra¼niej cierpi ch³opak na jakie¶ zaburzenia hormonalne..Zas je¶li jest to jedynie "image" - to mimo ¿e z niema³ymi oporami..w koñcu mo¿na by by³o to jako¶ prze³kn±æ, ale je¿eli tak wygl±da jego "codzienno¶æ" - to wybacz Asiu, ale jest to w takim razie wielce zastanawiaj±ce. Ogólnie zatem dziwny, baaardzo dziwny przypadek...

p.s. Doprawdy nie wiem co Ty chcesz Asiu od tego "Stoprocent" - ca³kiem ciekawa muza, ch³opaki s± konkretni..(schludne, krótko przyciête mêskie fryzury, artystyczne rysunki na ciele, "m±dre" wziête prosto z ¿ycia teksty - jak np w 1:06.. Chichot )

Monika_Aleksandra
Monika
Administrator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1049

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #77 : Czerwiec 08, 2011, 21:14:37 »

Gienek czêsto bywa w Krakowie, ju¿ od jakiego¶ czasu. Widuj± go nader czêsto, jak dono¶nie ¶piewa a to na Floriañskiej, a to na Rynku z jednej lub drugiej strony. Czêsto zmienia miejsce. Z pocz±tku nie budzi³ zainteresowania, ale teraz owszem-du¿o osób go s³ucha.
Moje ucho przyci±gn±³ jeszcze przed "Mam Talent". Jego chêæ wyra¿enia siebie, osobowo¶æ i "bezobciachowo¶æ" pozwoli³a mu na pój¶cie drog± show biznesu.

Nie specjalnie lubiê jego ¶piew, na Rynku bardziej krzycza³ ni¿ ¶piewa³. Pewnie chcia³ byæ dobrze s³yszany.
Jest na pewno zauwa¿alny ......
kozio³
Ekspert

« Odpowiedz #78 : Czerwiec 09, 2011, 00:15:33 »

Droga Monisiu..wiele ciekawych rzeczy dzieje siê w tym Twoim - Cracovia, chyba zatem koniecznie czym prêdzej trzeba bêdzie siê tam udaæ..Problem w tym, ¿e w trakcie ewentualnego zwiedzania, przyda³by siê równie¿ i dobry przewodnik, który poprowadzi³by po tych wszystkich piêknych zabytkowych miejscach - my¶lê wiêc, ¿e w razie czego móg³bym na Ciebie w jakim¶ stopniu liczyæ ?? 
Gogu¶
Ekspert

Wiadomo¶ci: 835

« Odpowiedz #79 : Czerwiec 09, 2011, 12:08:43 »

Wycieczka do Krakowa ... dobry pomys³. Mo¿e tam odbêdzie siê kolejny zjazd?

Co do Gienka - moim zdaniem to w³a¶nie repertuar stanowi problem. Nie wymagam oczywi¶cie, ¿eby w programie takim jak X-Factor ¶piewaæ w³asne piosenki, bo to swoisty - marketingowy - gwó¼d¼ do trumny, lecz je¿eli po programie nie wyda p³yty z w³asnymi utworami, które dodatkowo przyci±gn± s³uchaczy, je¿eli nie wyda ciekawego teledysku a jego utwory nie znajd± sie na radiowych listach przebojów to szanse na karierê s± przekre¶lone.

¦piewanie coverów nic nie pomo¿e, a sam wystêp w takim programie jak X-Factor zaprzecza temu, ¿e jest on wykonawc± niszowym (jak np. Krakowska grupa Pod Bud±). Po¿yjemy i zobaczymy jednek ze wszystkich finalistów Loska ma najmniejsze szanse na fonograficzny sukces.
TeresaGrob
Ekspert

Wiadomo¶ci: 2621

« Odpowiedz #80 : Lipiec 02, 2011, 11:37:07 »

Gdzie jest kot?

ewa578
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1471

Ewa

« Odpowiedz #81 : Lipiec 02, 2011, 11:40:09 »

Chichot D³ugo trzeba patrzeæ, ale jest burasek! Chichot
TeresaGrob
Ekspert

« Odpowiedz #82 : Lipiec 02, 2011, 11:56:45 »

Dobra jeste¶ ja poleg³am

ewa578
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1471

Ewa

« Odpowiedz #83 : Lipiec 02, 2011, 12:07:58 »

Kot podobny do mojej burej Malinki, z tym ¿e ona ma du¿y bia³y krawat i bia³e skarpetki. Chichot
kozio³
Ekspert

« Odpowiedz #84 : Lipiec 02, 2011, 12:15:01 »

¦wietnie zasymilowa³ siê z otoczeniem - "zawodowiec"...(jest po prawej, na pocz±tku rzêdu kamieni - dok³. pod drugim kamyczkiem.. )
kozio³
Ekspert

« Odpowiedz #85 : Lipiec 02, 2011, 13:02:54 »

Przykro mi Tereniu, ale w tej sytuacji niestety nie pozostaje mi nic innego jak tylko..wzi±æ go na siatkê optyki, zredukowaæ ewentualny b³±d paralaksy, ustawiæ podzia³kê temperatury i wiatru...i cel zdj±æ  Chichot
bartus
Ekspert

Wiadomo¶ci: 2896

« Odpowiedz #86 : Lipiec 02, 2011, 13:28:07 »

KOT = x(9.5cm), y(5cm)
kozio³
Ekspert

« Odpowiedz #87 : Lipiec 02, 2011, 13:39:05 »

Chichot Chichot Brawo Bart..
TeresaGrob
Ekspert

« Odpowiedz #88 : Lipiec 02, 2011, 13:55:25 »

Przykro mi Tereniu, ale w tej sytuacji niestety nie pozostaje mi nic innego jak tylko..wzi±æ go na siatkê optyki, zredukowaæ ewentualny b³±d paralaksy, ustawiæ podzia³kê temperatury i wiatru...i cel zdj±æ  Chichot
I oczywi¶cie wzi±æ do domu na miseczkê mleczka, mam nadziejê Z politowaniem

xbw
Ekspert

Wiadomo¶ci: 3110

« Odpowiedz #89 : Lipiec 02, 2011, 14:00:14 »

Kozio³ku, pif paf w kotka?! No co¶ Ty! Metody zdejmowania z "Akademii Policyjnej" 
Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

countrylife paktprzyjazni thepunisher kalinowatyper animilkowo