Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności
: Forum miÂłoÂśnikĂłw muzyki Fryderyka Chopina
Kurier Szafarski
>
DziaÂły forum
>
O wszystkim i o niczym
>
Humor w sieci
Strony:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
12
Do dołu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: Humor w sieci (Przeczytany 37068 razy)
kozioÂł
Ekspert
Odp: Humor w sieci
«
Odpowiedz #75 :
Czerwiec 08, 2011, 18:31:41 »
Wprawdzie nie wiem jak to wyglada u Gienka Loski, ale myÂślĂŞ Âże istotnÂą sprawÂą w tej branÂży jest aby posiadaĂŚ repertuar oparty na kompozycjach wÂłasnych..a nie jedynie na wykonaniach utworĂłw innych twĂłrcĂłw (czyli caÂłkiem odwrotnie niÂż jak ma to miejsce z muzykÂą klasycznÂą - chodzi oczyw.o debiutantĂłw)
P³yta z coverami, to niez³y pomys³ - ale chyba bardziej dla wykonawców ju¿ o ugruntowanej pozycji na rynku i renomowanych markach..W przeciwnym razie nawet b.dobry wokalista, zespó³, kabaret, b¹dŸ cokolwiek..daleko nie zajd¹ (a jeœli ju¿ to jedynie na krótka metê) - no chyba, ¿e jest to materia³ przeplatany, który obok utworów w wiekszosci w³asnych..zawiera dodatkowo, powiedzmy 1, czy 2 utwory innych wykonawców..Ale i takie posuniêcie nie jest wcale gwarantem sukcesu, bo co prawda dzisiaj studiów nagraù i wytwórni p³ytowych jest jak grzybów po deszczu, ale wiêksza jest równie¿ konkurencja, no i co rusz to zmieniajace siê gusta niezliczonej rzeszy s³uchaczy..
kozioÂł
Ekspert
«
Odpowiedz #76 :
Czerwiec 08, 2011, 19:12:35 »
Cytat: Aleksias Czerwiec 07, 2011, 21:53:08
Podejrzany??
. JeÂśli chodzi o Âśpiew, ja przecieÂż nie upieram siĂŞ, Âże on robi to jakoÂś szczegĂłlnie dobrze.
W porównaniu z tymi indywiduami Szpaczek jest niegroŸny i niewinny jak ta lilija:) Nie wzbudza strachu, nie wygl¹da agresywnie, nie zachowuje siê w wulgarny sposób. Nie jest wiêc podejrzany, choÌ oczywiœcie pozory mog¹ myliÌ i zdarzaj¹ siê przestêpcy obdarzeni dobrymi manierami i niegroŸn¹ powierzchownoœci¹:) A wiêksza iloœÌ bi¿uterii itp. nie czyni bandyty - najwy¿ej mo¿e dana osoba wygl¹daÌ trochê œmiesznie, jak choÌby Wiœniewski, i tyle:) Ogólnie "inaczej". I tak¹ osobê nazywamy ekscentrykiem.
Aha, dawno siê nie k³óciliœmy
Ajjj Asiu, Asiu...przecieÂż doskonale wiesz Âże nie oto mi chodziÂło - sÂłowo "podejrzany", to tylko taka metafora - przecieÂż nikt nie miaÂł tu na myÂśli elementu kryminogennego..
Cytat: Aleksias Czerwiec 07, 2011, 21:53:08
No tak, przede wszystkim piosenka jest Âładna:)
No wÂłaÂśnie...dodaÂłbym do tego jeszcze, ze nie tylko piosenka jest Âładna, ale i on sam "podejrzanie" za Âładny ( i tak jak sama okreÂśliÂłaÂś: "..i niewinny jak ta lilja"
) Z tego co widaÌ, (byÌ mo¿e?) najwyraŸniej cierpi ch³opak na jakieœ zaburzenia hormonalne..Zas jeœli jest to jedynie "image" - to mimo ¿e z niema³ymi oporami..w koùcu mo¿na by by³o to jakoœ prze³kn¹Ì, ale je¿eli tak wygl¹da jego "codziennoœÌ" - to wybacz Asiu, ale jest to w takim razie wielce zastanawiaj¹ce. Ogólnie zatem dziwny, baaardzo dziwny przypadek...
p.s. Doprawdy nie wiem co Ty chcesz Asiu od tego "Stoprocent" - caÂłkiem ciekawa muza, chÂłopaki sÂą konkretni..(schludne, krĂłtko przyciĂŞte mĂŞskie fryzury, artystyczne rysunki na ciele, "mÂądre" wziĂŞte prosto z Âżycia teksty - jak np w 1:06..
)
Monika_Aleksandra
Monika
Administrator
Ekspert
«
Odpowiedz #77 :
Czerwiec 08, 2011, 21:14:37 »
Gienek czĂŞsto bywa w Krakowie, juÂż od jakiegoÂś czasu. WidujÂą go nader czĂŞsto, jak donoÂśnie Âśpiewa a to na FloriaĂąskiej, a to na Rynku z jednej lub drugiej strony. CzĂŞsto zmienia miejsce. Z poczÂątku nie budziÂł zainteresowania, ale teraz owszem-duÂżo osĂłb go sÂłucha.
Moje ucho przyci¹gn¹³ jeszcze przed "Mam Talent". Jego chêÌ wyra¿enia siebie, osobowoœÌ i "bezobciachowoœÌ" pozwoli³a mu na pójœcie drog¹ show biznesu.
Nie specjalnie lubiĂŞ jego Âśpiew, na Rynku bardziej krzyczaÂł niÂż ÂśpiewaÂł. Pewnie chciaÂł byĂŚ dobrze sÂłyszany.
Jest na pewno zauwaÂżalny ......
kozioÂł
Ekspert
«
Odpowiedz #78 :
Czerwiec 09, 2011, 00:15:33 »
Droga Monisiu..wiele ciekawych rzeczy dzieje siĂŞ w tym Twoim - Cracovia, chyba zatem koniecznie czym prĂŞdzej trzeba bĂŞdzie siĂŞ tam udaĂŚ..Problem w tym, Âże w trakcie ewentualnego zwiedzania, przydaÂłby siĂŞ rĂłwnieÂż i dobry przewodnik, ktĂłry poprowadziÂłby po tych wszystkich piĂŞknych zabytkowych miejscach - myÂślĂŞ wiĂŞc, Âże w razie czego mĂłgÂłbym na Ciebie w jakimÂś stopniu liczyĂŚ ??
GoguÂś
Ekspert
«
Odpowiedz #79 :
Czerwiec 09, 2011, 12:08:43 »
Wycieczka do Krakowa ... dobry pomysÂł. MoÂże tam odbĂŞdzie siĂŞ kolejny zjazd?
Co do Gienka - moim zdaniem to w³aœnie repertuar stanowi problem. Nie wymagam oczywiœcie, ¿eby w programie takim jak X-Factor œpiewaÌ w³asne piosenki, bo to swoisty - marketingowy - gwóŸdŸ do trumny, lecz je¿eli po programie nie wyda p³yty z w³asnymi utworami, które dodatkowo przyci¹gn¹ s³uchaczy, je¿eli nie wyda ciekawego teledysku a jego utwory nie znajd¹ sie na radiowych listach przebojów to szanse na karierê s¹ przekreœlone.
ÂŚpiewanie coverĂłw nic nie pomoÂże, a sam wystĂŞp w takim programie jak X-Factor zaprzecza temu, Âże jest on wykonawcÂą niszowym (jak np. Krakowska grupa Pod BudÂą). PoÂżyjemy i zobaczymy jednek ze wszystkich finalistĂłw Loska ma najmniejsze szanse na fonograficzny sukces.
TeresaGrob
Ekspert
«
Odpowiedz #80 :
Lipiec 02, 2011, 11:37:07 »
Gdzie jest kot?
http://www.franzschubert.pl/
ewa578
Ekspert
Ewa
«
Odpowiedz #81 :
Lipiec 02, 2011, 11:40:09 »
DÂługo trzeba patrzeĂŚ, ale jest burasek!
TeresaGrob
Ekspert
«
Odpowiedz #82 :
Lipiec 02, 2011, 11:56:45 »
Dobra jesteÂś ja polegÂłam
ewa578
Ekspert
Ewa
«
Odpowiedz #83 :
Lipiec 02, 2011, 12:07:58 »
Kot podobny do mojej burej Malinki, z tym Âże ona ma duÂży biaÂły krawat i biaÂłe skarpetki.
kozioÂł
Ekspert
«
Odpowiedz #84 :
Lipiec 02, 2011, 12:15:01 »
ÂŚwietnie zasymilowaÂł siĂŞ z otoczeniem - "zawodowiec"...(jest po prawej, na poczÂątku rzĂŞdu kamieni - dokÂł. pod drugim kamyczkiem..
)
kozioÂł
Ekspert
«
Odpowiedz #85 :
Lipiec 02, 2011, 13:02:54 »
Przykro mi Tereniu, ale w tej sytuacji niestety nie pozostaje mi nic innego jak tylko..wzi¹Ì go na siatkê optyki, zredukowaÌ ewentualny b³¹d paralaksy, ustawiÌ podzia³kê temperatury i wiatru...i cel zdj¹Ì
bartus
Ekspert
«
Odpowiedz #86 :
Lipiec 02, 2011, 13:28:07 »
KOT = x(9.5cm), y(5cm)
kozioÂł
Ekspert
«
Odpowiedz #87 :
Lipiec 02, 2011, 13:39:05 »
Brawo Bart..
TeresaGrob
Ekspert
«
Odpowiedz #88 :
Lipiec 02, 2011, 13:55:25 »
Cytat: kozioÂł Lipiec 02, 2011, 13:02:54
Przykro mi Tereniu, ale w tej sytuacji niestety nie pozostaje mi nic innego jak tylko..wzi¹Ì go na siatkê optyki, zredukowaÌ ewentualny b³¹d paralaksy, ustawiÌ podzia³kê temperatury i wiatru...i cel zdj¹Ì
I oczywiœcie wzi¹Ì do domu na miseczkê mleczka, mam nadziejê
xbw
Ekspert
«
Odpowiedz #89 :
Lipiec 02, 2011, 14:00:14 »
KozioÂłku, pif paf w kotka?! No coÂś Ty! Metody
zdejmowania
z "Akademii Policyjnej"
Strony: