Kurier Szafarski

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Forum mi³o¶ników muzyki Fryderyka Chopina

Strony: 1 [2]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Trifonov plays Chopin  (Przeczytany 16854 razy)
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 2767

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #15 : Lipiec 18, 2011, 21:26:36 »

A czytali¶cie, dziewczyny i Piotrze ksi±¿kê "Dziecko i czary"? - To biografia Marty. Jak chcecie, mogê j± Wam przywie¼æ do Dusznik i kto nie czyta³ - bêdzie mia³ zajêcie na nocki i poranki 

Pytasz mnie, jak gra³ ów pianista? W jego grze by³o co¶ ludzkiego: pomyli³ siê...
http://www.youtube.com/watch?v=ZB0qeG_SCZM
ewa578
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1471

Ewa

« Odpowiedz #16 : Lipiec 18, 2011, 21:57:10 »

Niestety nie czyta³am. A kto jest autorem?
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 2767

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #17 : Lipiec 18, 2011, 22:04:48 »

Czemu, Ewo, niestety? To bêdziesz mog³a sobie przeczytaæ. Jedna nocka wystarczy...
A autorem jest niejaki Olivier Bellany - francuski dziennikarz i popularny prezenter radiowy, który wielokrotnie "portretowa³" znanych twórców wspó³czesnej muzyki. Tê biografiê napisa³ chyba nie po my¶li Marty, bo podczas konkursu, gdy kto¶ podchodzi³ do niej z pro¶ba o autogra³ na tej ksi±¿ce, bez s³owa usprawiedliwienia - odmawia³a...

Pytasz mnie, jak gra³ ów pianista? W jego grze by³o co¶ ludzkiego: pomyli³ siê...
http://www.youtube.com/watch?v=ZB0qeG_SCZM
Mozart
Ekspert

Wiadomo¶ci: 3178

Patryk

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #18 : Lipiec 18, 2011, 23:05:41 »

A czytali¶cie, dziewczyny i Piotrze ksi±¿kê "Dziecko i czary"? - To biografia Marty. Jak chcecie, mogê j± Wam przywie¼æ do Dusznik i kto nie czyta³ - bêdzie mia³ zajêcie na nocki i poranki 

Super ksi±zka!

ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #19 : Lipiec 19, 2011, 09:37:46 »

Czemu, Ewo, niestety? To bêdziesz mog³a sobie przeczytaæ. Jedna nocka wystarczy...
A autorem jest niejaki Olivier Bellany - francuski dziennikarz i popularny prezenter radiowy, który wielokrotnie "portretowa³" znanych twórców wspó³czesnej muzyki. Tê biografiê napisa³ chyba nie po my¶li Marty, bo podczas konkursu, gdy kto¶ podchodzi³ do niej z pro¶ba o autogra³ na tej ksi±¿ce, bez s³owa usprawiedliwienia - odmawia³a...

Czemu niestety? Bo zawsze mi ¿al, ¿e jeszcze czego¶ nie czyta³am, nie widzia³am, nie s³ysza³am...  Nie wiem, czy przyjdzie kiedy¶ taki czas, ¿e bêdê mieæ czas na wszystkie przyjemno¶ci. Na razie muszê wybieraæ. Np. Bardzo ¿a³ujê, ¿e tego lata i jesieni mam zajête wszystkie weekendy i nie mogê wybraæ siê do ¯elazowej Woli... Echhhh...
Gogu¶
Ekspert

Wiadomo¶ci: 835

« Odpowiedz #20 : Lipiec 19, 2011, 10:20:52 »

Na razie muszê wybieraæ. Np. Bardzo ¿a³ujê, ¿e tego lata i jesieni mam zajête wszystkie weekendy i nie mogê wybraæ siê do ¯elazowej Woli... Echhhh...

Przypominam, ¿e jeden z tych zajêtych weekendów to festiwal w Dusznikach - wiêc mo¿e nie jest jeszcze a¿ tak ¼le?
ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #21 : Lipiec 19, 2011, 12:07:24 »

Oj, musia³am siê t³umaczyæ, ¿e zaplanowa³am wyjazd znacznie wcze¶niej, a poza tym stracê niestety 12 godzin zajêæ! Nic to, spotkanie z Wami i Chopin s± najwa¿niejsze!
xbw
Ekspert

Wiadomo¶ci: 3110

« Odpowiedz #22 : Sierpieñ 17, 2011, 17:12:37 »

P³yta NARESZCIE dostêpna w Empikach i wysy³kowo
http://merlin.pl/Trifonov-Plays-Frederic-Chopin_Daniil-Trifonov/browse/product/4,925489.html
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

mini-land kalinowatyper black-for countrylife twistedgamers