Ray-man
Nowy uÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #15 : Październik 20, 2010, 23:11:09 » |
|
Witam wszystkich ....
|
|
|
|
|
|
|
Niebieskooki
|
 |
« Odpowiedz #16 : Październik 20, 2010, 23:40:45 » |
|
Monika_Aleksandra w³aœnie powierzy³a mi czuwanie nad tym forum. Dziêkujê za zaufanie. Mam nadziejê, ¿e wszyscy bêdziemy tu siê dobrze czuli. Liczê na wartoœciowe posty i aktywnoœÌ u¿ytkowników. Jest to dla mnie przyjemnoœÌ, ¿e mogê zrobiÌ coœ dla tak sympatycznego i wartoœciowego grona jak Wy.
|
|
|
|
O mĂłj BoÂżanowie, ten Chopin to byÂł naprawdĂŞ Wunder Geniuszas!
|
|
|
xbw
|
 |
« Odpowiedz #17 : Październik 22, 2010, 13:42:21 » |
|
Witam i cieszê siê, ¿e to forum powsta³o i ma siê dobrze. Czujê siê trochê jak na bezludnej wyspie, moi znajomi dziwnie reaguj¹ na has³o Chopin. Mam nadziejê na ci¹g³oœÌ a¿ do 2015 :)
|
|
|
|
|
|
|
Lotta
Nowy uÂżytkownik
|
 |
« Odpowiedz #18 : Październik 22, 2010, 13:57:09 » |
|
I ja sie melduje!Mam nadzieje,ze duzo osob wygnanych z tvp tu zawita.Moglby byc caly komplet:) Mogli sobie darowac to banowanie...
|
|
|
|
|
|
|
Monika_Aleksandra
|
 |
« Odpowiedz #19 : Październik 22, 2010, 17:25:38 » |
|
Bardzo siĂŞ cieszĂŞ, Âże forum siĂŞ rozwija 
|
|
|
|
|
|
|
Niebieskooki
|
 |
« Odpowiedz #20 : Październik 22, 2010, 17:28:27 » |
|
Chyba na TVP jak¹œ awariê mieli... Mo¿e jakiœ fan, niezgadzaj¹cy siê z opiniami osób w studio coœ nabroi³... Nie wiem.
Witam wszystkich serdecznie. Zapraszam do udzia³u w dyskusjach i sk³adania propozycji dot. rozwoju forum (np. dzia³ów, które chcielibyœcie tu zobaczyÌ).
|
|
|
|
O mĂłj BoÂżanowie, ten Chopin to byÂł naprawdĂŞ Wunder Geniuszas!
|
|
|
bwv211
|
 |
« Odpowiedz #21 : Październik 22, 2010, 20:24:07 » |
|
Witam wszystkich serdecznie, Bardzo siê cieszê, ¿e przy okazji takiej uczty jak¹ by³ konkurs czeka mnie jeszcze super sympatyczna mo¿liwoœÌ porozmawiania teraz i w przysz³oœci z Wami forumowicze. Dziêki wielkie za inicjatywê i za informacjê gdzie Was mo¿na znaleŸÌ  !
|
|
|
|
|
|
|
GoguÂś
|
 |
« Odpowiedz #22 : Październik 24, 2010, 21:52:14 » |
|
To moÂże trochĂŞ statystyk: Po kilku dniach istnienia, nasze forum zajmuje PIERWSZE MIEJSCE w rankingu forĂłw muzycznych na portalu darmowefora.pl Statystyki sÂą wprawdzie niezbyt jasne, ale dotyczÂą zapewne aktywnoÂści na forum. Oto niezbite dowody: http://www.darmowefora.pl/index.php?strona=katalog&kategoria=muzyka
|
|
|
|
|
|
|
Monika_Aleksandra
|
 |
« Odpowiedz #23 : Październik 24, 2010, 22:01:20 » |
|
ojej  Oby tak zostaÂło 
|
|
|
|
|
|
|
Umarek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Październik 25, 2010, 12:44:19 » |
|
trudno siĂŞ dziwiĂŚ - to forum jest bardzo potrzebne - przecieÂż nie wszyscy ( na szczĂŞÂście) sÂłuchajÂą porykiwania szarpidrutĂłw. hm .... ja czasem sÂłucham tez  ZresztÂą muzyka dzisiaj zwana klasycznÂą - kiedyÂś byÂła rozrywkowÂą. Podobnie ( moim zdaniem) jak Czerwone Gitary z niezapomnianym Krajewskim zaczynajÂą byĂŚ klasykÂą ( tu zamyÂśliÂłem siĂŞ nieco melancholijnie)
|
|
|
|
|
|
|
smarkula
Nowy uÂżytkownik
AÂśka
|
 |
« Odpowiedz #25 : Październik 26, 2010, 23:26:52 » |
|
ale w jakim doborowym gronie znajduje siĂŞ nasze forum,ho ho! Za nami prĂŞÂżnie wygina siĂŞ forum o Britnej.Czujemy ciepÂły oddech Britnej na naszych plecach 
|
|
|
|
|
|
|
Aleksias
|
 |
« Odpowiedz #26 : Listopad 02, 2010, 18:23:57 » |
|
DzieĂą dobry:) Jestem w podobnej sytuacji, jak xbw. Nie ma z kim dzieliĂŚ siĂŞ zachwytem:( Jedyny mĂłj znajomy sÂłuchajÂący klasyki nie przepada za romantykami:) Bardzo mi miÂło, Âże gdzieÂś moÂżna poczytaĂŚ ludzi kochajÂących tĂŞ muzykĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
Monika_Aleksandra
|
 |
« Odpowiedz #27 : Listopad 02, 2010, 19:22:22 » |
|
Alex dziel siĂŞ do woli, my tu chĂŞtnie wszystkich wysÂłuchujemy. Witaj 
|
|
|
|
|
|
|
xbw
|
 |
« Odpowiedz #28 : Listopad 03, 2010, 00:57:00 » |
|
Tak, tu jest jedno z nielicznych znanych mi miejsc, w ktĂłrym swobodnie moÂżna dzieliĂŚ siĂŞ wszelkimi zachwytami 
|
|
|
|
|
|
|
aro 59
|
 |
« Odpowiedz #29 : Marzec 04, 2012, 18:06:12 » |
|
CoÂś ostatnio jakieÂś waÂżne sprawy w realu pochÂłonĂŞÂły AsiĂŞ (Aleksias) i EwĂŞ (ewa578)
|
|
|
|
pozdrawiam Marek
|
|
|
|