Kurier Szafarski

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Forum mi³o¶ników muzyki Fryderyka Chopina

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wydawnictwa muzyczne, sklepy z muzyk±  (Przeczytany 4976 razy)
xbw
Ekspert

Wiadomo¶ci: 3110

« : Grudzieñ 20, 2011, 12:01:52 »

Spotka³a mnie niespodzianka. Na jeden z moich starych adresów dosta³am przesy³kê, któr± odebra³am wczoraj. A w ¶rodku kalendarz na 2012 z Janem Kiepur±, bardzo fajny i ulotki reklamowe wydawnictwa Casa Grande i Bogus³awa Kaczyñskiego, ³±cznie z dopiskiem "Do³±cz do znajomych Bogus³awa Kaczyñskiego na Facebooku". Trochê siê u¶mia³am, có¿ za parcie na rynek, ale jakie czasy taka promocja. Ale z kalendarz wdziêczna pozostajê No i podajê adres, mo¿e kto¶ skorzysta.

http://sklep-boguslaw-kaczynski.pl/
fille007
Ekspert

Wiadomo¶ci: 845

« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 20, 2011, 12:56:19 »

Spotka³a mnie niespodzianka. Na jeden z moich starych adresów dosta³am przesy³kê, któr± odebra³am wczoraj. A w ¶rodku kalendarz na 2012 z Janem Kiepur±, bardzo fajny.

Beatko ja te¿ dosta³am taki kalendarz  Jeszcze fajniejszym prezentem by³a ksi±¿ka Xenia Grey Ksiê¿na Chicago autorstwa pana Bogus³awa Kaczyñskiego o primadonnie polskich scen operetkowych. Fantastyczna lektura 

Nie mam pojêcia sk±d w Casa Grande maj± mój adres  Mo¿e st±d, ¿e chyba jeszcze za czasów, kiedy w TVP 2 by³a Z³ota dwunastka oper (pamiêtacie?) jako smarkula wys³a³am do TVP odpowied¼ na pytanie pana Bogus³awa Ile Don Giovanni podbi³ kobiet w Hiszpanii? (mo¿na by³o wygraæ p³ytê z t± oper±). 

Amo la musica sopra tutte le arti
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 3011

Asia

« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 22, 2011, 00:27:20 »

Ha, zazdroszczê Wam tego kalendarza A mo¿e powinni i o mnie pamiêtaæ, jako ¿e ja ju¿ spontanicznie dopisa³am siê do znajomych pana Bogus³awa na Facebooku - wprawdzie jest to "znajomo¶æ" czysto teoretyczna i jednostronna, jednak zda³o mi siê, ¿e wyrazi³am w ten sposób swoje uznanie dla niego:)
Ja kupowa³am sobie p³yty z serii "Bogus³aw "Kaczyñski przedstawia - Najwiêksze Opery". Niestety, nie w Casa Grande Chichot , a z takiego oto wydawnictwa:
http://amercom.com.pl/strony.php?kod=bkpopera

Dziêki, Beatko, za link - z pewno¶ci± znajdzie siê tam du¿o ciekawych rzeczy:)
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

animilkowo twistedgamers paktprzyjazni kalinowatyper black-for