anelik
|
 |
« Odpowiedz #45 : Październik 20, 2010, 23:57:00 » |
|
RozwijajÂąc poprzedniÂą wypowiedÂź, podobno zrezygnowano z systemu punktowego...
Niestety, WMP u mnie nie dziaÂła, nie mogĂŞ otworzyĂŚ nic z TVP. Trudno, liczĂŞ na szybkÂą informacje o laureatach na forum.
I - Juliana Avdiejeva II - Geniusas, Wunder III- Trifonow IV- Bozanow V- Dumont , wyró¿nienia: Kozianow, Kultyszew, Thusman, Wakarecy mazurki - Trifonow sonata - Avdiejeva polonez - Wunder koncert - Wunder Co do I nagrody : ¿a³osne!
|
|
|
|
|
|
|
ewa578
|
 |
« Odpowiedz #46 : Październik 20, 2010, 23:58:06 » |
|
Straszne, nieeee... tego siĂŞ nie spodziewaÂłam!!!
|
|
|
|
|
|
|
GoguÂś
|
 |
« Odpowiedz #47 : Październik 20, 2010, 23:58:42 » |
|
Ale zaskoczenie ... Fakt faktem Avdeeva zrobiÂła fantastycznÂą robotĂŞ przy sonacie, jej koncert byÂł "inny" Âże mogÂła tym zaimponowaĂŚ Jury, poza tym byÂła dobra technicznie i tekstowo.
Koncert mnie zaskoczyÂł - Wunder nie przebiÂł Francuza Sonata -stawiaÂłem na rosjankĂŞ
Lukas i Wunder 2 miejsce. Nie przesadzaÂłbym z krytykowaniem Avdeevy o czym pisze siĂŞ na forum i mĂłwi w studio.
|
|
|
|
|
|
|
micoona
UÂżytkownik

Ta tija tija ;)
|
 |
« Odpowiedz #48 : Październik 20, 2010, 23:59:41 » |
|
Nie moÂżna przeklinaĂŚ? Nie wypada? Niech mnie ktoÂś obudzi !
|
|
|
|
|
|
|
GoguÂś
|
 |
« Odpowiedz #49 : Październik 21, 2010, 00:05:21 » |
|
Có¿ za komentatorzy, krytykowaÌ strój Avdeevy podczas gdy Wakarecy wychodzi³ na scenê bez marynarki? Dno. Co Paùstwo sob¹ w tym studiu reprezentuj¹?
|
|
|
|
|
|
|
Monika_Aleksandra
|
 |
« Odpowiedz #50 : Październik 21, 2010, 00:08:32 » |
|
To byÂło niemiÂłe. Mnie Avdeeva siĂŞ podobaÂła, ale rĂłwnieÂż podobaÂł siĂŞ Trifonov i Wunder, kibicowaÂła gorÂąco Wakarecemu. Avdeeva znakomicie wypadÂła w koncercie i chyba to zawaÂżyÂło. MoÂże jej inne spojrzenie na Chopina.
|
|
|
|
|
|
|
Niebieskooki
|
 |
« Odpowiedz #51 : Październik 21, 2010, 00:11:32 » |
|
Moim zdaniem w wielu wykonaniach Awdiejewa zabijaÂła ducha i przesÂłanie muzyki Chopina. Koncert w finale zagraÂła bardzo dobrze, ale to za maÂło.
|
|
|
|
O mĂłj BoÂżanowie, ten Chopin to byÂł naprawdĂŞ Wunder Geniuszas!
|
|
|
Monika_Aleksandra
|
 |
« Odpowiedz #52 : Październik 21, 2010, 00:14:05 » |
|
ByĂŚ moÂże. Z pewnoÂściÂą ten konkurs przejdzie do historii jako wyjÂątkowy. MoÂże taki werdykt byÂł potrzebny temu konkursowi. MoÂże nie mĂłgÂł byĂŚ przykÂładny i grzeczny.
|
|
|
|
|
|
|
GoguÂś
|
 |
« Odpowiedz #53 : Październik 21, 2010, 00:15:23 » |
|
Ona byÂła i jest idealnÂą kompilacjÂą rzemieÂślnictwa i fantazji ... Jury zdaje siĂŞ po prostu nie popadaĂŚ w skrajnoÂści.
|
|
|
|
|
|
|
ewa578
|
 |
« Odpowiedz #54 : Październik 21, 2010, 00:16:00 » |
|
Pozwolisz Moniko, Âże siĂŞ nie zgodzĂŞ. Koncert byÂł zarÂąbany!
|
|
|
|
|
|
|
Monika_Aleksandra
|
 |
« Odpowiedz #55 : Październik 21, 2010, 00:18:50 » |
|
OczywiÂście, Âże pozwolĂŞ  , ale siĂŞ nie zgodzĂŞ 
|
|
|
|
|
|
|
Bodek1
|
 |
« Odpowiedz #56 : Październik 21, 2010, 00:20:56 » |
|
Werdykt Jury zweryfikuje czas - nastĂŞpne 5 lat. Jestem za dogrywkÂą...MiÂłych snĂłw (oby nie przyÂśniÂła mi siĂŞ Avdiejewa) 
|
|
|
|
|
|
|
Monika_Aleksandra
|
 |
« Odpowiedz #57 : Październik 21, 2010, 00:21:37 » |
|
To wcale nie musi byĂŚ zÂły sen 
|
|
|
|
|
|
|
Niebieskooki
|
 |
« Odpowiedz #58 : Październik 21, 2010, 00:40:10 » |
|
CiĂŞÂżko bĂŞdzie o sen. Zbyt duÂże rozgoryczenie tym, co siĂŞ staÂło. Skrzywdzono Wundera. Skrzywdzono Chazajnowa. I tych, ktĂłrzy chcieliby zrozumieĂŚ muzykĂŞ Chopina.
|
|
|
|
O mĂłj BoÂżanowie, ten Chopin to byÂł naprawdĂŞ Wunder Geniuszas!
|
|
|
Monika_Aleksandra
|
 |
« Odpowiedz #59 : Październik 21, 2010, 00:42:35 » |
|
Z pewnoÂściÂą. Bardzo szkoda mi wszystkich tych wspaniaÂłych ludzi. DaÂłabym im wszystkim 1 nagrody- naprawdĂŞ
|
|
|
|
|
|
|
|