niebieskooki, s³ysza³em, ¿e Legia mia³a jak¹œ wpadkê w Krakowie? ale mo¿e mi siê przes³ysza³o

teÂż za sprawÂą konkursu opuÂściÂłem mecz Lecha, ale chyba nie mamy czego ÂżaÂłowaĂŚ, za to rewanÂż w Poznaniu byÂł wyborny,
dla mnie piÂłka to baaaardzo goÂścinne wystĂŞpy
tenis to mĂłj sport
kibicujĂŞ z mĂŞÂżczyzn:
Soderling, Robin (SWE), siÂła spokoju i mocna pewna rĂŞka
Verdasco, Fernando (ESP) mĂłj ulubieniec
Del Potro, Juan Martin (ARG) coÂś ostatnio po wygranym US Open w 2009r. siĂŞ opuszcza, kasa mÂąci w gÂłowie
Tsonga, Jo-Wilfried (FRA) wesoÂłek, nigdy nie wiadomo co mu do gÂłowy strzeli
podziwiam:
Nadal, Rafael (ESP) za si³ê i upór
Federer, Roger (SUI) za bycie w sporcie 100% dÂżentelmenem (nigdy nie rzuciÂł rakietÂą, tylko wÂłosy ukÂłada jak nie idzie)
nie lubiĂŞ:
D N (SRB)
D N (RUS) ale ta zbie¿noœÌ inicja³ów to przypadek
kobiety:
absolutnie mojÂą ulubiona tenisistkÂą jest Rumunka
Alexandra Dulgheru,
ostatnio straciÂłem serce po tym jak oddaÂła mecz i przegrywaÂła z uÂśmiechem na ustach do Kim Clijsters (a tak jÂą lubiÂłem)
uwaÂżam jednak, Âże chÂłodna kalkulacja i oddawanie meczy jest zaprzeczeniem piĂŞkna sportu
mam teÂż pewne zastrzeÂżenia do naszej rodaczki z Krakowa, chociaÂżby za to, Âże nie przyjedzie na turniej do Warszawy
no có¿..." do takiej wiochy"... przepraszam Warszawiaków, myœlê, ¿e dobrze odczytacie to co napisa³em
i jeszcze jedna uwaga, pieniÂądze przeznaczone na I nagrodĂŞ w Konkursie Chopinowskim w porĂłwnaniu do zarobkĂłw tenisistĂłw
to jakaÂś koszmarna pomyÂłka, jedna z wymienionych wyÂżej tenisistek za samo zgÂłoszenie siĂŞ do turnieju mistrzyĂą, powtarzam jeszcze raz, za samo zgÂłoszenie siĂŞ do turnieju otrzymaÂła wiĂŞcej bez gry, bo za to, Âże wyszÂła jednak na kort po jednym przegranym, powtarzam: przegranym meczu miaÂła dwa razy wiĂŞcej niÂż wynosi I nagroda w Konkursie Chopinowskim, ale mecz wygraÂła i wiĂŞcej nie bĂŞdĂŞ pisaÂł ....

bo o czym...