Kurier Szafarski

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Forum mi³o¶ników muzyki Fryderyka Chopina

Strony: 1 [2]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Je¶li kto¶ jest w Wawie w weekend  (Przeczytany 7081 razy)
TeresaGrob
Ekspert

Wiadomo¶ci: 2621

« Odpowiedz #15 : Pa¼dziernik 26, 2010, 11:12:03 »

Gratulacje ¶wietna strona, czy dobrze widzê na Twoich kolanach sier¶ciucha??
Wygl±da jak moja Nutka.

Monika_Aleksandra
Monika
Administrator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1049

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #16 : Pa¼dziernik 26, 2010, 11:15:46 »

Moja wrodzona ciekawo¶æ równie¿ zaprowadzi³a mnie Twoj± stronê Januszu. Bardzo chêtnie zanurzê siê w lekturê. Bardzo lubiê takie strony
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 2767

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 26, 2010, 11:41:27 »

Moja wrodzona ciekawo¶æ równie¿ zaprowadzi³a mnie Twoj± stronê Januszu. Bardzo chêtnie zanurzê siê w lekturê. Bardzo lubiê takie strony

Moniko, mam cich± nadziejê, ¿e goszcz±c w mej wirtualnej przystani, choæ przez chwilê umkniesz galopuj±cemu ¿yciu. Zachowaj, prosze,  kluczyk. Mo¿e wrócisz tu kiedy¶ jeszcze raz?

Pytasz mnie, jak gra³ ów pianista? W jego grze by³o co¶ ludzkiego: pomyli³ siê...
http://www.youtube.com/watch?v=ZB0qeG_SCZM
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 26, 2010, 11:43:06 »

Gratulacje ¶wietna strona, czy dobrze widzê na Twoich kolanach sier¶ciucha??
Wygl±da jak moja Nutka.
Ano tak, to kole¿ka mojego domowego nowika, który czasem wpada³ do nas w odwiedziny

Pytasz mnie, jak gra³ ów pianista? W jego grze by³o co¶ ludzkiego: pomyli³ siê...
ewa578
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1471

Ewa

« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 26, 2010, 12:27:46 »

Witaj Januszu, czyta³am Twoje felietony wczoraj do pó¼nej nocy, wci±gnê³y mnie bardzo! Naprawdê jestem pe³na podziwu nie tylko dla tre¶ci ale te¿ dla barwnego jêzyka, jakiego u¿ywasz. Wspania³a lektura! Bedê kontynuowaæ.
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 26, 2010, 12:42:13 »

Witaj Januszu, czyta³am Twoje felietony wczoraj do pó¼nej nocy, wci±gnê³y mnie bardzo! Naprawdê jestem pe³na podziwu nie tylko dla tre¶ci ale te¿ dla barwnego jêzyka, jakiego u¿ywasz. Wspania³a lektura! Bedê kontynuowaæ.
Ewo, jest mi mi³o, gdy krzepi±ce opinie formu³uj± osoby takie, jak Ty (ale i Tobie podobne), które ceniê i 'kocham' za wspolne pasje i koloryt duszy. To dodaje si³ i dopinguje do dalszych poszukiwañ s³owa. Po lekturze felietonów polecam pocztówki. Jest w nich nie tylko utrwalona prawda o chyba ka¿dym z nas  z osobna. S± one  momentami tak¿e bardzo wiern± i dramatyczn± kronik±. Mo¿e nawet moj± w³asn±.

ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #21 : Pa¼dziernik 26, 2010, 12:48:25 »

Ale¿, nie omieszkam! Od czego¶ trzeba zacz±æ, to tylko przypadek, ¿e by³y felietony... Zawsze, wszystko czytam od deski do deski!
ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #22 : Pa¼dziernik 26, 2010, 12:55:40 »

Pop³aka³am siê przy pierwszej pocztówce, ¶wiêta prawda tkwi w konkluzji! Wracam do codzienno¶ci, bo nie chcê znów wspominaæ...
skrzypczatka
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Pa¼dziernik 26, 2010, 16:13:00 »

Wówczas sprosi³bym wszystkich do mnie do Babic na ogrodowego grila.

Pozdrawiam z Jelonek Bemowskich 
Chichot

Ciekawe, do której uczêszcza³as/uczêszczasz szko³y muzycznej? Moi synowie, na przyk³ad, terminowali u Bacewiczówny, na Krasiñskiego i u Elsnera

Bacewicz. Nie jest tak.. hmm popularne jak miodowa np, ale i tak jest cudownie , lepiej ni¿ by³o jeszcze kilka lat temu - to na pewno. Zaraz siê oka¿e , ¿e znam synów i bêdzie zabawnie   
Jak oderwê siê od opisywania dramatycznej mi³o¶ci Soni do Raskolnikowa to z ogromn± chêci± poczytam owe felietony.
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #24 : Pa¼dziernik 26, 2010, 17:47:58 »

Wówczas sprosi³bym wszystkich do mnie do Babic na ogrodowego grila.

Pozdrawiam z Jelonek Bemowskich 
Chichot

Ciekawe, do której uczêszcza³as/uczêszczasz szko³y muzycznej? Moi synowie, na przyk³ad, terminowali u Bacewiczówny, na Krasiñskiego i u Elsnera

Bacewicz. Nie jest tak.. hmm popularne jak miodowa np, ale i tak jest cudownie , lepiej ni¿ by³o jeszcze kilka lat temu - to na pewno. Zaraz siê oka¿e , ¿e znam synów i bêdzie zabawnie   
Jak oderwê siê od opisywania dramatycznej mi³o¶ci Soni do Raskolnikowa to z ogromn± chêci± poczytam owe felietony.
Bacewicz to naprawdê porz±dna szko³a. Mój Micha³ (pseudo siwy) koñczy³ j± ponad 10 lat temu w klasie skrzypiec, ale do dzi¶ kr±¿± podobno o nim legendy, bo by³ niez³ym zió³kiem

skrzypczatka
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Pa¼dziernik 26, 2010, 18:40:00 »

O MÓJ BO¯E!!!    Nie wierzê w ten zbieg okoliczno¶ci!!! Uczê siê gry na skrzypcach u pani profesor Siwego! Od 12 lat z reszt± Jest mi on oczywi¶cie stawiany za przyk³ad ucznia z inicjatyw±. Rzeczywi¶cie kr±¿± legendy... ale o tym jakim by³ ¶wietnym przewodnicz±cym

Gdy mia³am lat 7, 8 czy nawet 9 lat , przychodzi³ na moje lekcje jako obserwator a mnie to bardzo stresowa³o i troche siê siwego ba³am  szczególnie, ¿e wtedy raczej æwiczyæ mi siê nie chcia³o, wiêc stres by³ podwójny 

Ha, ale ten ¶wiat ma³y! ¦miejê siê w³a¶nie do monitora 
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

twistedgamers paktprzyjazni animilkowo countrylife thepunisher